Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Diy őszi levelek

Már négyféle levélminta is elég ahhoz, hogy változatos filclombokkal vehesd magad körül. Attól függően, hogy kulcstartóra, ablakba vagy koszorúra teszed a kivágott motívumokat, fénymásolóval változtathatod a levelek méretét.     

Hozzávalók • gyapjúfilc hatféle színben • szalmakoszorú-alap • téglaszínű kötőfonal • melegragasztó • kenderzsinór • gyűrt papírszalag • cérnák, tű, olló

Ajtóra

A bejárat mellé teheted a vendégfogadó koszorút, aminek a leveleit színes filcekből vághatod ki. A leveleket használd többféle méretben, hogy gazdag legyen a kínálat. Az erezetmintákat cérnával varrd ki, és a kész leveleket melegragasztóval rögzítheted a téglaszínű fonallal sűrűn betekert koszorúra. Mutatós lesz mellettük egy nagy masni, amit papírszalagokból és a kenderzsinórból készíthetsz el.

KZ_3351.jpg

Ablakba

Rövidülnek a nappalok, ilyenkor igyekszünk minél több fényt beengedni még az ablakon. Ha a sokféle színben és nagyságban kivágott filclevelekkel készítesz egy hosszú girlandot, már megvagy a függönyt lazán helyettesítő alappal. A levelekre nagyobb szöggel vagy kötőtűvel készíthetsz előzőleg lyukakat, hogy könnyen befűzhesd a zsinórt, amit V alakban hurkolj a függönyrúdra.

IMG_4174_eredeti_OK.jpg

A filclevél szalagfülekkel és karikákkal táskadísz vagy kulcstartó is lehet.

KZ_3383.jpg

 

CÍMKÉK: levél


hirdetés


Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk

TI KÜLDTÉTEK
Horgolj cukiságotOTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP