Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Aranyló tökök

Kihagyhatatlan dekorációs lehetőség van a most színesedő levelekben, a bogyókban, és ne feledkezz meg a kezdődő tökszezonról sem. Ha ezeket arany színnel egészíted ki, máris egyedi lesz az asztalotok díszítése.

A fő díszítőelem most legyen a tök és jellegzetes levele, ezek kerüljenek a tányéralátét egyszerű vászondarabjára. Vágd ki a levélmintákat az öntapadó fóliadarabok közepéből, és a keretet ragaszd fel az anyagra. Fesd ki textilfestékkel, több színnel, és száradás után vasalással fixálhatod. 

KZ_3215.jpg

Az arany színhez a mintákat kend be a fóliaragasztóval, és ha megszikkadt, puha ecsettel simogasd oda a füstfóliát. A széleknél a felesleges füstfóliát erősebb ecsettel söpörheted le. Körben varrj fel farkasfogat, de előzőleg kirojtozhatod a textil széleit. 

Hozzávalók • vászon • zöld és narancs textilfesték • aranyfüstfólia ragasztóval • farkasfog • öntapadó fólia, ecset  ceruza  olló 

KZ_3308.jpg

Dísztökök extrákkal

A kis tökök elegánsak lesznek, ha lefested aranyszínű akrillal. Száradás után ezekből, valamint bogyókból, levelekből, gyertyákból és egy-egy rusztikus cserépből állíthatod össze az asztaldíszt. A tökök tetejébe szúrhatsz gyertyatüskét, arra ültesd a gyertyát. A tányérokba is kerülhetnek aranyozott tökök, melyekhez  vághatsz zöld kartonpapírból leveleket. Rafiaszállal kötözd őket a szárhoz. 

Színes bogyóterméseket kiránduláskor gyűjthettek, melléjük örökzöldeket, borostyán-, magyal- vagy mahónialeveleket tehetsz.hirdetés


Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk


INSPIRÁCIÓ
Kreatív trendek 2.


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP