Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Diy motivációs tábla

Könnyebb elvégezni a feladatokat játékosan, főleg ha a jó munka gyümölcse egy hétvégi jutalom. Inspiráld a kicsiket, és meglátod, hamarabb fog menni a reggeli készülődés is!

Hozzávalók • A4-es képkeret • parafa • színes akrilfestékek  kék táblafesték  zsugorkafólia • rajzszegek  táblakréta • madzag • vékony és vastag fekete alkoholos filc • melegragasztó • maszkolószalag  ecsetek  hőlégfúvó  lyukasztó  olló  faragó 

Vágj ki parafából a kép hátuljával megegyező nagyságú darabot, és melegragasztóval gondosan fixáld az egész felületen. A keretet díszítheted apró, színes háromszögekkel: készíts ministencilt öntapadós fóliából sniccer segítségével. Ragaszd a fára, és különböző árnyalatú akrilfestékekkel színezd.

Kattints a képre a többi fázisért!

Maszkolószalaggal határolj körbe felül 2 hosszú és alul egy rövidebb területet a parafán, majd fesd ki tetszőleges színnel. Száradás után maszkolj ki 2 újabb területet is, és táblafestékkel készítsd el. Mi a kék színt választottuk, de bármilyen színnel festheted. Ha megszáradt, fesd fel a pipát és az X-et, majd vastag alkoholos filccel, szabad kézzel írd fel a „Feladatokat” és alulra a napok kezdőbetűit. Nem baj, ha szabálytalan, úgy még játékosabbnak tűnik majd.

KZ_9942.jpg

A medálok elkészítéséhez rajzold fel a mintákat a zsugorkára egy vékony, fekete alkoholos filccel. Vágd körbe ollóval, de hagyj egy kis fület, ahová lyukasztóval készítsd el a felfüggesztés helyét. Tedd a figurákat egy tepsibe, majd hőlégfúvóval zsugorítsd össze. A hőlégfúvó helyett a zsugorkát a sütőben is kicsinyítheted! Először tekeredni fog, de ne ijedj meg, amint eléri a végleges méretét, újra kisimul. Rajzszögek segítségével helyezd el az elkészült emblémákat az X sorában, mint elvégzendő feladatokat.

Faragj ki egy táblakrétát, köss rá madzagot, a végét pedig ragaszd fel a kép hátuljára. Esténként értékeld pipával vagy X-szel az aznapi munkát.

 

 

 

Kisiskolás gyerekeknek készítettem ezt az ösztönzőtáblát, hogy a napi rutinfeladatok elvégzésében is legyen egy kis izgalom.

CÍMKÉK:


hirdetés


Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk


INSPIRÁCIÓ
Kisasztalból polc
TI KÜLDTÉTEK
Diy nyuszi


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP