Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Csodás tavaszi dekoráció

Költöztesd be a napfényt otthonodba, készíts romantikus dekorációt tavaszra!

Egy csésze mécses 

Fehér csészéből könnyedén romantikus mécsesed lehet, ha egy csepp viasszal talpas kanócot rögzítesz a porcelán aljába, és vízfürdőben felolvasztott viasszal felöntöd, háromnegyed részig. A kanócot, hogy egyenesen álljon, kösd egy keresztbe fektetett hurkapálcához. Mire teljesen kihűl a viasz, beszívódik a közepe – ezt töltsd fel újabb adag viasszal. Mikor a gyertya megszilárdult, dekoráld a csészét pasztellszínű 3D festékpöttyökkel, csíkokkal. Ha ajándéknak szánod, készíthetsz kartonfedőt mintás papírrátétekkel, amit szalaggal köthetsz a csészéhez.

KZ_8101.jpg

Romantikus dobozka

Hozzávalók • szürkelemez  enyves ragasztószalag • törtfehér és pasztellkék akrilfesték  pillangós szalvéta • dekupázsragasztó  zsinór és szalag  melegragasztó  ecset  ceruza  vonalzó  sniccer, olló  

Egy tojás alakú doboznak tavasszal van itt az ideje! Szürkelemezből sniccerrel vágd ki a doboz alját, és egy 5x46 cm-es csíkot az oldalának. Ezt hajlítsd ívesre, és az egyik szélére ragassz enyves szalagot. A túllógó részt vagdosd be, tedd a tojáslapot a csík élére, és ragaszd le körben a papírfüleket. A csík két, egymás mellé illesztett végét se felejtsd el összeragasztani! Következik a tető: a dobozaljat fordítsd le, rajzold körbe a szürkelemezen, és a vonalon kívül vágd ki a tetőlapot, majd ennek oldalához egy 2x47 cm-es csíkot.

Az alja oldalának felső széléhez ragassz körbe egy négyszer meghajtott papírlapot, hogy a tető majd ne szoruljon. A tetőt ragaszd össze úgy, mint az alját, de mindezt az aljarészen készítsd, hogy jó legyen a mérete. Most még kicsit nehezebb levenned a tetőt, de ha az aljáról lehúzod az eltartó papírcsíkot, tökéletes lesz az illeszkedés. A tetőt alapozd fehérre, dekupázsold rá a szalvétából vágott mintát, majd melegragasztóval tegyél zsinórt az élére, szalagot az oldalára. Az alját kívül-belül halványkékre festheted.

KZ_8134.jpghirdetés


Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk


TI KÜLDTÉTEK
Decoupage dobozka


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP