Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Szupercuki koszorú nyulacskákkal

Dekorálj édes nyulacskákkal, színes papírvirágokkal, apró fészkecskékkel, hogy igazán ünnepi hangulatba kerülj!

Hozzávalók • többféle papír • hungarocellkoszorú és -tojás • virágos mintalyukasztó • dekor fürjtojások • papírragasztó • melegragasztó • gombostűk, olló

Ha szereted a léleknyugtató szöszmötölést, akkor biztos örömöt találsz ezekben a virágokban és nyuszikban. Készíts elő színes fénymásoló papírokat és máris kezdheted a minták körberajzolását és kivágását. Nárcisz, levendulavirág, árvácska, de még lila mákvirág is lehet belőlük. A megfelelő szirmokat középen ragaszd egymáshoz, majd a rájuk jellemző bibéket, porzókat is. A kész virágok szirmait egy ceruzával pöndörítsd fel. A nyúlcsapatot törtfehér kartonból vágd ki, és vékony ecsettel, vízfestékkel adj nekik foltos bundát. Állíts néhány faágat vázába, és melegragasztóval tedd rájuk a virágkészleted, vékony drótszállal a nyuszikat.

_MG_6274_OK.jpg

Ha krepp-papírral betekersz egy koszorút, a virágok mellé ragaszthatsz papírfészekbe tett tojásokat és kifestett nyuszikat is.

_MG_6596-3.jpg

A nárcisz csöves középrészét fogvájóra vagy szívószálra sodorhatod fel.

Így festheted ki a nyuszit

Másold át a kivágott kartonnyulakra a fej és a lábak vonalait, és világosszürke vízfestékkel színezd meg a szem körül, a füleknél, a hátnál, de festhetsz rájuk foltokat is. Sötétebb árnyalattal kontúrozd a fület, a szemet, az orrot és a tappancsokat. Végül vékony ecsettel húzott vonalkákkal jelezd a bajszot és a karmokat is. Akár még papírvirág is kerülhet a nyakukba.

_MG_4303.jpghirdetés


Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk


DESSZERTEK
DIY csokitojások


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP