Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Indák és lepkék egy gyönyörű koszorún

Ugye, te is vágysz már az üde tavaszi színekre? Ha elkészíted velünk ezt a látványos koszorút, az otthonod is felfrissülhet vele!

A hozzávalók  drót lámpakarika, kb. 20 cm átmérőjű  vastag, zöld alumíniumdrót  zöld hímzőfonalak  kétféle zöld filc  dekorlepkék  olló, fogó, ragasztópisztoly

Vágj az alumíniumdrótból 23-30 cm-es darabokat. A fonalakból fogj össze 3-4 különböző árnyalatú szálat, és készíts kis gombolyagot belőlük, hogy könnyebben tudj majd dolgozni vele. A filcből vágj apró, hosszúkás levélformákat.

A gombolyag végét csomózd rá a levágott alumíniumdrót végére. A drót elején hagyj szabadon 6 cm-t. Tekerd körbe szorosan fonallal a drótot, közben mindig fogj hozzá egy-egy levelet is, és annak alját is tekerd körbe fonallal, így rögzíted az indához. Ha elfogy a fonal, fogj hozzá egy újabb gombolyagot, és folytasd tovább azzal. Amikor már majdnem végigértél, hajtsd vissza a drót végét fogóval és csomózd meg a fonalat. Hajlítsd kacskaringós formára a betekert drótot. Készíts ugyanígy 5-6 indát.

Csomózz egy gombolyagot a drótkarikára, és azt is kezdd el körbetekerni. Az indák szabadon hagyott végét fogd hozzá a karikához és tekerd azt is körbe fonallal. Ragasztópisztollyal ragaszd fel a lepkéket az indákra.

KZ_5459.jpg

CÍMKÉK: inda koszorú lepke


hirdetés


Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk


TI KÜLDTÉTEK
Horgolt koszorú


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP