Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Mintázz egyedi textildíszeket

A transzfer technikával tökéletesen átviheted a fénymásolt mintákat a textilekre, így egyedi húsvéti kollekciót alkothatsz. 

Hozzávalók • színes, apró mintás vásznak • nyulak és pipik fénymásolata • transzferálófolyadék  • a vásznakhoz illő vékony szaténszalagok • vatta • varrótű, varrócérna • 

KZ_5447.jpg

Másold le a cikk alján található mintákat fénymásolóval, majd nagyjából vágd körbe azokat. Fordítsd a fénymásolatot az anyagra, és a hátoldalán keresztül itasd át a mintát pár csepp transzferálófolyadékkal, egy fültisztító segítségével.

Az egyik kezeddel tartsd meg a papírt, hogy ne mozduljon el, a másikba fogj egy spatulát, és ezzel dörzsöld a mintát az anyagba. Ha óvatosan felhajtod a papírt, ellenőrizheted, hogy átment-e már a minta, de semmiképp se emeld le a papírt, amíg nem győződtél meg róla, hogy a minta teljes mértékben átrajzolódott. Ha úgy érzed, nem elég erős, akkor dörzsöld még egy kicsit.

KZ_3363.jpg
A transzferált mintákat vágd körbe kb. 1,5 cm ráhagyással, helyezz alá egy egyszínű textildarabot, majd varrd össze a két réteget a mintázott textil széle mentén cikcakköltéssel. Egy szakaszon hagyd abba a varrást, és tömd ki vattával a figurákat, majd varrd tovább a formát.

KZ_3367.jpg

Vágd le körben a varrástól 1 mm távolságra a túllógó anyagszéleket. Felül ölts rá a díszekre egy félbehajtott szaténszalagot akasztónak. Ha szeretnéd, akár masnit is köthetsz a szalagszárakból. 

KZ_5424.jpgnyul-pipi.jpghirdetés


Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk
OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP