hirdetés

Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Húsvét kékfestőben

A fehér mintájú kék kelmékről először a hagyományos népviseletek és kiegészítők jutnak eszünkbe, azonban ezeknek a szemet gyönyörködtető vásznaknak mai modern életterünkben is helye van.

A több száz éves technikával készített kékfestő anyagok illenek ehhez a tavaszi ünnephez, a bejárattól a terített asztalig mindenhol mutatósak. A vásznat varrhatjuk, ragaszthatjuk, motívumaikat a tojásokon, díszgyertyán is felhasználhatjuk.

Kiegészítésként pedig tegyünk mellé fehér szalagot, csipkét és madeirát. Ünnepi dekorációnk trendkövető lesz, ha világos színekkel hagyjuk érvényesülni a semmivel sem összetéveszthető indigókéket. Egy fehér szalagokkal betekert koszorút dekoráljuk kékfestő anyagból készített tulipán- és tojásformákkal. Használhatunk többféle mintájú anyagot, sőt ebben az esetben kifejezetten jót tesz a változatosság! Néhány perc alatt összeállítható és a bejárati ajtóra akasztva fogadja majd a hozzánk érkezőket. A terítésnél is van lehetőségük a kékfestőknek, mert varrhatunk belőlük a tányérokhoz alátétet és ünnepekkor kijáró textilszalvétát is. Készülhet virág mellé díszes beszúró. 

kékfestő, hagyomány, ünnep, húsvét, terítés, tojás, festés, tojásfa, nyúl

A vázába állított barkacsokorból néhány ráaggatott figurával tojásfa lesz. Természetesen a textil aprócska virágmintáit kölcsönvehetjük és a hímes tojásokra is ráfesthetjük azokat. hirdetés


Legnépszerűbb témákhirdetés

EZT IS Ajánljuk
OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP