Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Húsvét cseresznyevirággal

A dús szirmú japán cseresznyevirágok már a tavaszt hirdetik. Erősítheted ezt a hangulatot, ha néhány egyedivé tett ünnepi kiegészítőt díszítesz az élő, rózsaszín virágpomponokkal.

Könnyeddé teheted velük a cink vázák, egy kínálótál, tányéralátét vagy vesszőkoszorú szürke eleganciáját. A márciusi lapban mindezeket megmutatjuk. Kínálótálra sorakoztathatod a fémfóliájuktól megszabadított hétköznapi csokitojásokat, de előbb adj nekik új köntöst.  Egyediek lesznek, ha virágkötők krepp-papírjába tekered, amit a tojások hasánál nyújtogass ki az ujjaiddal, és rögzítsd egy csepp ragasztóval. Fent kösd át – itt is nyújtsd meg a papírt –, majd fess szürkére tojástartóból vágott csészéket, és ezekbe tedd a darabokat. Virágokkal lesznek mutatósak.

A magazinban láthatod hogyan lehet hat különböző cink kaspó és váza egységes látvány, melyekbe virágokat, barkaágakat tehetsz, és mindegyikre előlapfóliából egy-egy indás, leveles betűt teszel. Készíthetsz szürke, nyuszimintás alátéteket a reggeliző asztalra, vagy tojástartót is díszíthetsz nyomdázva, egy kis kartonpapír-tojással megbolondítva.hirdetés


Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk
OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP