Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Hangulatos ünnepi fények

Ahogy haladunk a tél felé, szép apránként átalakul a lakás hangulata. Egyre jobban esik a melengető fények látványa. A kis mécseseket magad is könnyedén elkészítheted. Megmutatjuk hogyan!

Hozzávalók • fém gyümölcskosárka formák • fehér, piros, kék és zöld viasz • hosszú kanócok • lábas és üres konzervdobozok • fogvájók • hústű • 

Vízfürdőben olvaszd fel a viaszokat. A színkeverés hasonló elveken működik, mint a festékeknél, azzal a különbséggel, hogy a végleges színt csak dermedéskor láthatod, de ha egy kiskanálnyit kicseppentesz egy fehér tányérra, már mutatja a végeredményt. A rózsaszínhez fehérbe önts pirosat, a pinkhez pirosba kéket, a barnás-szürke színhez kéket, zöldet és pirosat olvassz össze megfelelő arányban. Ha megvan a megfelelő árnyalat, öntsd szinte tele a formákat, majd hagyd hűlni.

A többi fázisért kattints a képre!

Tíz perc után, ha már kissé megdermedt a viasz teteje, szúrj a közepükbe egy-egy fogvájót, melynek a végéről levágtad a hegyes részt. Hagyd teljesen kihűlni a viaszt. Kicsit nyomd össze a fémet, ettől kipattan a forma, és húzhatod a fogvájót. A helyén keletkezett lyukat kicsit tágítsd a hústűvel. Fordítsd össze a formákat, és egyesével fűzd fel egy viasszal megmerevített kanócra, közben egy-egy kiskanál forró viasszal rögzítsd őket össze. Végül vágd le a felesleges kanócot.

KZ_7795.jpg

 

 

CÍMKÉK: gyertya


hirdetés


Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk

INSPIRÁCIÓ
Kreatív trendek 2.OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP