Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Ötletek csomagoláshoz

Szerezz inspirációt a karácsonyi ajándékok csomagolásához nálunk!

Miből lehet szalag?

A csomagjaidat feldobhatod azzal is, ha nem ragaszkodsz a hagyományos kötözőszalagokhoz. Pomponok, vastag fonal, színes gombok jöhetnek minden mennyiségben, de a dekortapaszok is sorra kerülhetnek. Egymás mellé simított csíkokkal formázhatsz velük fenyőt, továbbfejlesztve csillagot vagy hópelyhet is ragaszthatsz belőlük. Érdemes kicsit elmélyedni a masnikötési módokban, hiszen még ott is lehet újítani.

_MG_0291_OK.jpg

Változatok kísérőkártyára

A csomagdekorációnak van még egy szokásos eleme, az ajándékkísérő cédula. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget sem! Egy kartonpapírra sok minden rákerülhet, ami szebbé, hangulatosabbá teszi majd: csipkedarabka, cukorpálca, dekupázsolható kép, amihez ajándék mintaívünkön sok bájos figurát találsz. De nem csak papír van a világon, mert lehet néhány keresztszemes öltéssel mackót varrni, vagy falapra mintát hímezni. Választhatsz, melyik technikában vagy a legügyesebb, a leggyorsabb, és élvezni fogod az alkotás minden percét.

_MG_0301_OK.jpg

Csomagkísérő lehet akár egy darab nyírfakéregből is. Erre fehér, alkoholos filctollal írhatod rá a megajándékozott nevét. A kérget lyukaszd át, így fűzhetsz bele zsinórt.hirdetés


Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk

MENTSD MEG A FÖLDET!
Zero waste ajándékcsomagolásOTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP