hirdetés

Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Karácsonyi papírcsillag

Egyszerű papírtasakokból elkészíthető ez a csodás karácsonyi csillag. 

Hozzávalók

- 8 db Fehér papírtasak 10 x 24 x 5,7 cm, (cikkszám 67247102) vagy 8 db 10 x 26 x 6 cm (cikkszám: 67276102) - A tasak csak webáruházunkban rendelhető. 
- 4 db 10 mm átmérőjű mágnes (cikkszám: 69176000)
- 4 db Blanko öntapadós matrica (cikkszám: 60798102)
- Átlátszó kétoldalas ragasztó (cikkszám: 30068000)

Másold át a sablont egy erősebb kartonra, és vágd ki. Helyezd a sablont a papírtasakra úgy, hogy a vízszintes, alsó szaggatott vonal legyen a tasak talpánál (nagyítsd fel a sablont a kívánt méretre).

Rajzold körbe a sablont ceruzával, a csillagok helyét is jelöld meg, majd vedd le a sablont. Vágd ki a folytonos vonal mentén.

csillaglyukasztóval vágd ki a csillagokat, a kisebbekhez a 6 mm-es csillagokat kivágó lyukasztófogót használtunk. Ismételd meg a műveletet mind a 8 tasaknál.

Az átlátszó kétoldalas ragasztó segítségével ragaszd össze a tasakokat a szaggatott vonalak mentén (függőleges, vízszintes). Az első tasak felső részére, és az utolsó tasak alsó részére ne ragassz csíkot, ott mágnes fogja majd össze, így bármikor összehajthatod a csillagot, ha már nem kell. Hajtsd egy halomba a zacskókat.

Tedd fel a X-el jelölt helyekre a mágnest a Blanco öntapadós matricával, így kinyitva össze tudod illeszteni a csillagot. A felfüggesztéshez készíts lyukat egy tűvel.

A világítás helye úgy alakítható ki, hogy a piros pontnál készíts 3-4 mm-es lyukat, azon óvatosan fűzd át az izzósort. Nyisd ki csillaggá, és a mágnes és a függesztőzsinór segítségével rögzítsd a csillagot.hirdetés


Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk
OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP