hirdetés

Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Kezdődhet a visszaszámlálás!

Már csak egy nap és búcsúztatjuk a 2013-as évet. Van, aki számvetést készít az elmúlt évről és van, aki már jövő évi fogadalmain gondolkodik.

 

Ez a nap azonban arra is jó, hogy szilveszteri dekorációkat készítsünk.  Nem csak a megszokott színes lufikkal, szerpentinekkel lehet igazán hangulatossá tenni a bulit, hanem például olyan kiegészítőkkel, sőt akár tortával, amiket óraszámlapos motívummal dekorálunk.Szedjünk össze néhány kisebb-nagyobb ébresztőórát és kandallóórát, rendezzük egy csoportba ezeket egy asztalon, vagy a kandallópárkányon. Ha különböző hangon, de egyszerre szólalnak meg éjfélkor, garantált lesz a jó hangulat. Az étkező- vagy büféasztalra is kerülhet óra dekoráció, például egy méretes zsebóra képében.

Könnyen az alkalomhoz igazíthatjuk az egyszerű üvegtányérokat, ha a hátoldalukra óraszámlapos dekupázspapírt ragasztunk. Mivel a papír a hátoldalukra kerül, a tányérok nemcsak látványosak, de rendeltetésszerűen használhatók is lesznek. Ha ráadásul több rétegben le is lakkozzuk, mosogathatóvá is válnak. Ha csak fehér porcelán tányérhoz tudunk hozzájutni, porcelánfilccel rajzolhatunk rá számlapot. Kiégetés után ez a változat is mosogatható lesz.

 

Ha nem akarjuk az újévet mosogatással kezdeni, szerezzünk be papírpoharakat, papírtányérokat, ezeket is egyszerűen dekorálhatjuk alkoholos filctollal.  Aki gyakorlott a sütésben, megpróbálkozhat egy óraszámlapos torta elkészítésével, a siker garantált!

Az óra motívum kerülhet szalvétára pecsételéssel, gyertyára dekupázsolással, terítőre is fethstjük, rajzolhatjuk, a lehetőségek száma végtelen!

Forrás: 1, 2, 3,hirdetés


Legnépszerűbb témákhirdetés

EZT IS Ajánljuk

EGYÜTT A CSALÁD
Cseresznyés partidekorOTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP