Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Kezdődhet a visszaszámlálás!

Már csak néhány nap és búcsúztatjuk az óévet. Van, aki számvetést készít az elmúlt évről és van, aki már jövő évi fogadalmain gondolkodik.

cbdeac94e8b3939b7b5ef1321cdcedeb.jpgEz a nap azonban arra is jó, hogy szilveszteri dekorációkat készíts. Nem csak a megszokott színes lufikkal, szerpentinekkel lehet igazán hangulatossá tenni a bulit, hanem például olyan kiegészítőkkel, sőt akár tortával, amiket óraszámlapos motívummal dekorálsz. 

c10aa028021cf21fa7fcf05397ff2e95.jpgSzedj össze néhány kisebb-nagyobb ébresztőórát és kandallóórát, rendezd egy csoportba ezeket egy asztalon, vagy a kandallópárkányon. Ha különböző hangon, de egyszerre szólalnak meg éjfélkor, garantált lesz a jó hangulat. Az étkező- vagy büféasztalra is kerülhet óra dekoráció, például egy méretes zsebóra képében.

Könnyen az alkalomhoz igazíthatod az egyszerű üvegtányérokat, ha a hátoldalukra óraszámlapos dekupázspapírt ragasztasz. Mivel a papír a hátoldalukra kerül, a tányérok nemcsak látványosak, de rendeltetésszerűen használhatók is lesznek. Ha fehér porcelán tányérod van, porcelánfilccel rajzolhatsz rá számlapot. Kiégetés után ez a változat mosogatható lesz.

Ha nem akarod az újévet mosogatással kezdeni, szerezz be papírpoharakat, papírtányérokat, ezeket is egyszerűen dekorálhatod alkoholos filctollal.  Aki gyakorlott a sütésben, megpróbálkozhat egy óraszámlapos torta elkészítésével, a siker garantált!

Az óra motívum kerülhet szalvétára pecsételéssel, gyertyára dekupázsolással, terítőre is festheted, rajzolhatod, a lehetőségek száma végtelen!

forrás: pinteresthirdetés


Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk
OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP