Válassz kevésbé leves gyümölcsöket, ezek könnyebben kiszáradnak. Szeleteld fel vékonyan őket, a héjukkal együtt, majd szárítsd ki a szeleteket meleg sütőben vagy tedd meleg radiátorral egy kéztörlőre. Ha egészben hagynád a kisebb gyümölcsöket, vagdosd be a héját és úgy szárítsd meg.
Ha elpárolgott a nedvesség fűzd fel váltakozva fahéj rudakkal és a levelekkel, majd akaszd olyan helyre, ahol jár a levegő. Hetekig élvezheted az illatát, ha pedig elszállt, frissítsd fel néhány csepp illóolajjal.
Fotók: Shutterstock
OTTHON DEKOR NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA DIY ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY CSALÁD GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK ÚJRAHASZNOSÍTÁS ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET! EGÉSZSÉG GASZTRO LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK AMIGURUMI ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK INSPIRÁCIÓ TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk ALKOTÓINK Berky Alexandra Kubinyi Szilvia Kurdi Gabi Szebeni Gál Vera Vesztl Fanni Farkasvölgyi Orsi Rácz Anikó Sebestyén Éva Csorba Anita RSS feliratkozás JÁTÉKSZABÁLYZAT
IMPRESSZUM MÉDIAAJÁNLAT ELŐFIZETÉS KAPCSOLAT ÁSZF
praktika.hu © 2024 – minden jog fenntartva