Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Tojástartó újrahasznosítás

Húsvét tájékán biztosan minden háztartásban előfordulnak feleslegessé vált tojástartó dobozok.

Érdemes őket megtartani, mert sokféleképpen újra lehet őket hasznosítani. Szendi Klaudia megmutatja, hogyan dekoráld ki, hogy akár majd ebben lehessen tálalni a hímes tojásokat.

Tisztítsd meg a tojástartó felületét a felesleges papíroktól, majd finom csiszolópapírral óvatosan csiszold meg. Ezután az alapozd le, tejeskávé színnel. A belső részeket is mindenhol alapozd le. Száradás után a fedél belső felét decupage technikával díszítsd ki. Érdemes az alapszínhez hasonló árnyalatú szalvétát választani, hogy ne üssön el tőle. Válaszd le a szalvéta legfelső rétegét és helyezd oda, ahová ragasztani szeretnéd. A decupage ragasztót lapos ecsettel vidd fel a szalvétára úgy, hogy középről a széle felé haladj, hogy ne maradjon levegős a szalvéta alatt. Itt is fontos kivárni a teljes száradást. 

Száradás után két rétegben lakkoz le. A belsejét – a régiesebb hatás elérése érdekében – festékes ecsettel fröcsköl meg egy kicsit. Díszítésként készíts masnit rafiából, ragasztópisztoly segítségével rögzítsd.A fedél külső részét stencil mintával díszítheted. Rögzítsd a kiválasztott mintát a doboz fedeléhez, majd szivacsecsettel tunkold eltérő festéket a felületre. Oldalára ragassz csipkét és dekorgumiból készült  virágokat.hirdetés


Legnépszerűbb témák


TI KÜLDTÉTEK

TI KÜLDTÉTEK
Bájos textilképek
TI KÜLDTÉTEK
A ti húsvétotok
TI KÜLDTÉTEK
Quilling karácsonyEZT IS Ajánljuk

TAVASZ
Diy barkatál
ELŐTTE-UTÁNA
Diy kaleidoszkópOTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP