Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Romantikus alkotások

Molnár Andrea mutatja meg nektek munkáit. 

Mi volt az első műved, mivel kezdted a kézművességet?
Erre nagyon nehéz választ adnom, talán még gimnazista koromban az első kézzel kötött pulcsim. Folyamatosan készítek mindenfélét, már kicsi koromban is szinte mindig rajzoltam, vágtam ragasztottam, papírt fűztem. Az életkorommal változik az érdeklődési köröm is, és az alkotásaim is. Nem tudok leragadni egyetlen technikánál, szeretem az egyedi dolgokat, és szeretem keverni a különböző technikákat, így a stílusomnak megfelelő tárgyakat elkészíteni. Igyekszem minden apró részletet, minden munkafolyamatot magam csinálni. Ha kell, fúrok-faragok, ha kell, bútort újítok fel - kárpitozok, csiszolok és festek - de ha úgy tartja kedvem, akkor igazán nőcis ékszereket hímzek és csipkés rózsás illatosítókat varrogatok, vagy csodaszép rózsakoszorúkat készítek.

27073366_1747829758594669_8158829088016014213_n.jpg

Mit ad neked az alkotás? 
Önkifejezést, nyugalmat, kikapcsolódást és örömet – emellett szeretek örömet okozni, szeretem, ha adhatok másoknak, még ha nem is kézzel fogható tárgyak formájában, de ha az alkotásaim legalább esztétikai élményként eljuthatnak a fotóim segítségével bárkihez. Ezért is indítottam egy naplót és egy honlapot, amelyeket én vezetek, és ahol bemutatom azokat, amiket készítettem. Szeretem az alkotásaimat magam fotózni, és úgy bemutatni. A facebook oldalamon több játékot is indítok, ahol az általam készített dolgokra lehet pályázni. A karácsony előtti adventi időszakban pl. indítottam egy adventi naptárat, ahol minden nap bemutatok egy saját magam elkészített díszt, és amely elkészítésének a menetét is minden nap megosztottam.

66256322_1331177793713017_4960779714705752064_n.jpg

Melyik a kedvenc technikád és miért?
Nem tudok leragadni egyetlen technikánál, szeretem az egyedi dolgokat, és szeretem keverni a különböző technikákat egymással, így a stílusomnak megfelelő tárgyakat készíteni. Az új technikákat és alapanyagokat pedig élvezettel próbálom ki és építem be az újabb terveimbe.

Andrea további munkáit megtalálod oldalánhirdetés


Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk


MENTSD MEG A FÖLDET!
Ékszerek színes ceruzákból


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP