Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Finom csipkék, horgolt virágok

Visszafogott, babás színek, romantikus virágok és csodás horgolt csipkék. A természetesség és a báj jellemzi Ani munkáit. Nézz be Mamati Műhelyébe! 

"Ani vagyok, a Mamati Műhely megálmodója. Egész életemben elkísért a kézművesség öröme, amióta az eszemet tudom, mindig valamit alkotnom kellett, új dolgokat kipróbálni, bontogatni a szárnyaimat. Belekóstoltam már a hímzésbe, varrásba, horgolásba, fa megmunkálásba, kipróbáltam számos transzfer és dekupázs technikát is. Végül a tapasztalataimat ötvözve találtam meg a saját kis utam. 

A horgolótűt nagymamám adta elsőnek a kezembe, még kislány koromban. Nem igazán volt sikeres akkor a próbálkozás. Később alakult a dolog, középiskolásként már készítettem magamnak kötött-horgolt dolgokat. 18 évesen vettem meg az első varrógépem, varrni próbálgattam autodidakta módon. Az akkori időkben nagy divat volt a hímzés , tehát hímeztem is. Megtanultam előnyomni a hímzés mintákat és a munkám is ez lett.

Később a gyerekeimnek, a családnak készítgettem ruhákat és egyebeket. Kisunokám születésekor neki horgoltam ezt a lila kicsi cipőcskét melyet a lányom lefotózott és publikálta . Azt hiszem ez volt az első munkám, amivel kisebb sikert arattam.

littlecrochetforu_product_95755_130331182532_1.jpg

Folyamatosan izgattak a különféle technikák, tanulgattam őket. A  " mamati-műhelye" idén tavasszal született meg hivatalosan, melyben próbálom ötvözni az általam kedvelt kézműves technikákat. Nagyon szeretek filccel,vászonnal,  fával, szalvétatechnikával és horgolással ötvözött termékeket készíteni. Tisztelem és szeretem a régmúlt időkből fennmaradt anyagokat: csipkéket, hímzéseket, vásznakat, képkereteket, előszeretettel használom fel ezeket az alkotásaimban. A természet adta lehetőségeket is felhasználom, magam fonom illetve fűrészelem ki az alapok nagy részét.

Boldog vagyok, hogy alkothatok, ha látom, visszajelzést kapok, hogy tetszenek a munkáim. Úgy gondolom, igazi élmény-kézműves vagyok. Az alkotás öröme számomra a legfontosabb."

Az alkotó további munkáit ITT találod.

CÍMKÉK:


hirdetés


Legnépszerűbb témák


TI KÜLDTÉTEKhirdetés

EZT IS Ajánljuk

EGYÜTT A CSALÁD
Sarud- az Élményfalu
KIEGÉSZÍTŐK
Mintázz természettel
DESSZERTEK
Churros farsangraOTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP