hirdetés

Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Bohém ékszerek textilből

A régi textilek, a kézi hímzés, az apró gyöngyszemek egységgé forrnak Edit ékszerein. Az összhatás egyedi és különleges, egy-egy hangulat tükröződik minden egyes darabon. Ha figyelmes vagy, érzelmekről mesélnek neked a tárgyak!

"Sejbenné Miklós Edit vagyok, rajzpedagógus 40 éve. Ékszereim olyan egyedi alkotások, amelyek nem csak egy hangulatot, életszemléletet fejeznek ki, hanem a különböző kultúrák, művészeti korszakok elemeit felhasználva dekoratív részei lehet egy öltözetnek. Változatos technikákat használok, munkám során saját érzéseimet jelenítem meg a nyakláncaimban, ékszereimben. Szeretem felhasználni a régi tárgyakat, textileket, anyagokat, melyeket átalakítok és beépítek 1-1 karkötő vagy nyaklánc elemeként, így új formában és megoldással kelnek életre a rég elfeledett, antik dolgok. Az ékszerek megjelenésükben, látszólagos kidolgozatlanságuk, játékos rendezetlenségük ellenére munkaigényes darabok. A nevek, melyeket adok nekik, utalnak a készítést motiváló inspirációra, színhangulatokra, mintázatokra, melyek foglalkoztatnak. Természetes anyagokat használok, a nyakláncok legtöbb elemét saját magam készítem, így a kézi munka egyenetlensége és egyedisége része munkáimnak.

Két éve kezdtem el foglalkozni nyakláncok készítésével, mert érdekeltek a kultikus, amulettszerű ékszerek. Ezeket textilek felhasználásával készítettem, érdeklődésem később a gyöngyvarrás használata felé fordult. Fantáziám, kreativitásom, alkotó energiám kiteljesedése az ékszer készítés. Munkám során varrás, hímzés, gyöngyvarrás, alkalmanként a fémek felhasználása jellemző."

Széki lassú 008.jpgAz alkotó további munkáit megnézegetheted facebook oldalán.

CÍMKÉK: bohém ékszer


hirdetés


Legnépszerűbb témák


TI KÜLDTÉTEK

TI KÜLDTÉTEK
Elefánt kitűző
TI KÜLDTÉTEK
Diy tolltartóEZT IS Ajánljuk

TI KÜLDTÉTEK
Varázslatos gyöngyök

ÉKSZEREK
Diy ékszertartó


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP