Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

S/ALON BUDAPEST – Készülj fel az inspirációs utazásra!

A lakberendezés és az enteriőr design legnívósabb képviselői, hazai manufaktúrák, fiatal tervezőcsapatok, nemzetközi prémiumgyártók és forgalmazók mutatkoznak be szeptember végén a S/ALON BUDAPEST lakástrend kiállításon.

A szervezők egyik kiemelt együttműködő partnere 2019-ben is a Lakberendezők Országos Szövetsége (LOSZ), akik a S/ALON kreatív csapatának együttműködésével ez alkalommal nyolc aktuális és formabontó enteriőrstílus hangulatát idézik meg újszerű installációkon keresztül. Ízléses eklektika, időtálló felületek, újragondolt nőiesség, természetes bujaság: szeptember 20-22. között találd meg a hozzád illő designt!

„Rengeteg pozitív visszajelzés érkezett mind a szakma, mind a kiállító partnerek, mind pedig a nagyközönség részéről. Világossá vált, hogy hiánypótló kezdeményezést hívtak életre a S/ALON BUDAPEST szervezői, hiszen ilyen előremutató célkitűzéseket megfogalmazó és ennyire magas színvonalat képviselő kiállítás Magyarországon korábban nem létezett” – idézi fel Ács Erzsébet az első, 2018-as lakástrend kiállítás után kapott reakciókat. A LOSZ elnöke hozzátette: a laikusok körében hatalmas érdeklődés övezte a lakberendezési tanácsadást, a szakma szempontjából pedig óriási elismerés, hogy azok a gyártók és forgalmazók, akik tavaly csak szemlélői voltak az eseményeknek, idén már maguk jelentkeztek kiállítónak a rendezvényre.

Marc_Ange_4.jpg

Az ötletgazdák egy évvel ezelőtt olyan kiállítást álmodtak meg, ahol a tervezők, forgalmazók és gyártók közösen hoznak létre valami látványosat és különlegeset, és ez idén sem lesz másként. Az idei S/ALON BUDAPEST kiállításon a 2018-ban kitűzött minőségi tervezés és progresszív szemlélet értékeit viszik tovább, és emelik új szintre. Számtalan tervezővel és új hazai márkával bővül a kiállítás csapata, emellett külföldi szereplők is csatlakoznak a rendezvényhez. A Lakberendezők Országos Szövetsége kiemelt szakmai partnerként az esemény tartalommal való megtöltésében és a megbízható szakemberek biztosításában vállaltak részt. A kiállítók a szervezet által közvetített felkészült enteriőrtervezők segítségét kérhetik a terek berendezésében, ismét lesz bárki által díjmentesen igénybe vehető lakberendezési tanácsadás, emellett a S/ALON kreatív csapatával karöltve életre keltenek nyolc lenyűgöző lakberendezési designstílust.

Brinkus_Design.jpg

„Idén komplett enteriőrök helyett úgynevezett élő moodboardokkal szeretnénk meglepni a hazai designrajongókat. Ezek a hangulatmontázsok egy-egy stílus esszenciáját ragadják meg egyetlen képbe sűrítve: tehát színek, hangulatok, minták, anyagok, főbb bútorok, textíliák, dekorációs elemek, világítótestek összessége. Olyan lesz, mintha egy életnagyságú lakberendezési magazin fotóit nézegetnénk, igazi inspirációs utazás, mely során a látogatók megismerkedhetnek például a Wabi-sabi, a Világutazó és az Északi nyár formavilágával – részletezte Ács Erzsébet.

Az élő moodboardok mellett a Budapest Arénában az otthon minden egyes szeglete bemutatkozik, a tervezők, gyártók és forgalmazók a legapróbb részletekig finomhangolt enteriőrökben jelennek meg. A lakberendezési kiállításon látható terek egy részét pedig a szövetség profi tervezői álmodták meg, ami azért nagyon fontos, mert így a közízlés formálásán, az ihlet és ötletadáson túl a lakberendezői szakma is közelebb vihető a nagyközönséghez.

salon_budapest_2018 (5).jpg

„A S/ALON BUDAPEST lakástrend kiállítás alkalmat ad arra, hogy az enteriőrtervezés, mint szakma teljes körűen bemutatkozzon. Szeretnénk megvilágítani, hogy nem csupán néhány egymáshoz illő bútor összeválogatásában, vagy a főbb színek meghatározásában tud segíteni egy profi szakember. Sokkal többről van szó: a design és az aktuális trendek mélyreható ismerete mellett műszaki tudást és anyagismeretet igényel ez a pálya. Véget nem érő tanulási folyamat és inspirálódás, hiszen szinte napról napra bővülnek az ipar és a design kultúra lehetőségei. Egy jó lakberendező hatalmas terhet képes levenni a megrendelők válláról, a boltok végig látogatásán túl, időt és idegeskedést képes megspórolni a tulajdonosoknak” - fogalmazott Ács Erzsébet.

Inspiráló utazás a profi tervezők világában!

Ha érdekel a design kultúra, esetleg éppen most szeretnéd újjávarázsolni az otthonodat, akkor a szeptember a te hónapod! Találkozunk 2019. szeptember 20-22. között a Budapest Arénában! Készülj fel a kalandra: csatlakozz hozzánk Facebookon és Instagramon is!

 

CÍMKÉK: s/alon


hirdetés


Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk


ÚJDONSÁGOK
Természet-templom


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP