Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Megérkezett a NUTRILITETM Omega-3 Gyermekeknek

Tudtad, hogy a gyermekek testmagassága 4 és 8 éves koruk között átlagosan 25%-kal növekszik?

A csontok egészséges fejlődéséhez és a normál agyműködéshez azonban olyan tápanyagokra is szükség van, melyeket a kicsik szervezete nem tud előállítani. A NUTRILITETM tudja a megoldást! A 4 éves kortól adható NUTRILITETM Omega-3 Gyermekeknek gumitablettával játékosan és könnyedén egészíthetjük ki a gyermekek étrendjét. A finom gyümölcsízt a lurkók is imádni fogják!

Nutrilite_Omega_3_Gyermeke.png

Az omega-3 zsírsavak, mint például a DHA is, a gyermekek egészséges étrendjében létfontosságú szereppel bír, mivel támogatja a normál agyműködést. Sajnos azonban szervezetünk nem képes elegendő mennyiségben előállítani ezeket a jótékony hatású zsírokat. A halfélék és a rákfélék kiváló forrásai az omega-3 zsírsavaknak, ezért a gyermekek egészséges és kiegyensúlyozott étrendjének részét kellene képezniük. A baj csak az, hogy nagyon sok gyerek nem szereti a tengeri ételeket.

A NUTRILITETM ezért olyan terméket fejlesztett ki, ami remek megoldást nyújt minden szülőnek, aki szeretné kiegészíteni gyermekei étrendjét az értékes omega-3 zsírsavakkal. A NUTRILITETM Omega-3 Gyermekeknek kiváló minőségű omega-3 zsírsavakkal támogatja a normál agyműködést, emellett D-vitamint is tartalmaz a csontok fejlődéséhez. A finom gyümölcsízű gumitabletta tökéletesen elfedi a halak ízét és utóízét. A gumitablettákban fenntartható forrásokból származó, csúcsminőségű összetevők és halolaj található.

Bemutatkozik Bee Bee, a méhecske!

Még mi, felnőttek is nehezen igazodunk el a vitaminok és tápanyagok szerteágazó világában, bármennyire is tudatában vagyunk azok fontosságának. Gyermekeink figyelmét pedig még nehezebb ezzel a témával lekötni. A NUTRILITETM éppen ezért alkotta meg a Vita-mini csapatot kedves kabalafigurákkal, hogy a segítségükkel felhívja a gyerkőcök figyelmét a vitaminok és a helyes táplálkozás fontosságára. Bee Bee, a kíváncsi méhecske, aki a megfelelő agyműködést és az erős csontokat képviseli, a legjobb társaság a lurkók számára, hogy játékos és szórakoztató formában mutassa be nekik a NUTRILITETM Omega-3 Gyermekeknek tabletta előnyeit. Kezdődhet az O-mega kaland?*

CÍMKÉK:


hirdetés


Legnépszerűbb témák


ÚJDONSÁGOK

ÚJDONSÁGOK
Papír dinók
ÚJDONSÁGOK
Tűnemezelt világEZT IS Ajánljuk

INSPIRÁCIÓ
Bud Spencer gondolata
GYEREKEKNEK
Praktika Percek
EGYÜTT A CSALÁD
Töklegény tűvel, cérnávalOTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP