Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Betty Barclay Tender Love: a tavaszt hozó, lágy illat

Az új Betty Barclay Tender Love illat a gyengéd szerelmi érzések boldogságát ragadja meg.

A világ egyszerre új fényben tűnik fel: minden rendkívül könnyed és fesztelen. A bizonytalanságot felváltja az örömteli izgatottság és a meleg bizsergés, amint felismerjük, hogy a szerelmünk viszonzásra talál. Betty Barclay Tender Blossom klasszikus illatra támaszkodva a Betty Barclay Tender Love tökéletes minden olyan érzelemgazdag hölgy számára, aki visszafogott, virágos illatot keres. Hiszen a virágos jegyek még mindig a romantikus, tavaszi szerelem legszebb hírnökei. A Betty Barclay Tender Love 2020. február elejétől kapható a boltokban.

unna.jpg

Egy új szerelem varázsa

A szerelem olyan, mint egy törékeny növény, amelyet gondozni és ápolni kell. Aligha van annál mágikusabb dolog, mint az első bimbók nyílását látni és érezni – ez egy varázslatos időszak kezdete. A Betty Barclay Tender Love – a Betty Barclay Tender Blossom kellemes változata – egy olyan illat, amely minden pillanatnak romantikát és örömteli bizakodást kölcsönöz.

bb_tenderl_mood7.jpg
 
„És hirtelen ráeszmélsz: Itt az ideje belekezdeni valami újba, és bízni a kezdet varázsában.”

Meister Eckhart

Illatélményként megjelenő, álomszerű romantika

A romantikus illatkompozíció először a bergamott és a mandarin friss könnyedségével tárul elénk. A szívillatban álmodozásra hívogató, virágos jegyek bontakoznak ki. A Betty Barclay Tender Blossom klasszikusba szintén beágyazott fréziát kellemes jázminvirágok egészítik ki. Az illatkompozíció az ámbrából és pézsmából álló, lágy alapillatban teljesedik ki.

-BB_TenderLove_Mood12.jpg

Illatozó szerelmi boldogság  A termékcsalád

A Betty Barclay Tender Love egy tavaszias illat, amely lágyan öleli körül viselőjét, és azt az érzést kelti, mintha tenyéren hordoznák – egy új szerelem boldogságához hasonló módon.

A Betty Barclay Tender Love 2020. február elejétől kapható többek között a kiválasztott drogériákban, áruházakban, szaküzletekben, valamint online a www.betty-barclay.com oldalon.hirdetés


Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk
OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP