Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Mineshow nyár

Augusztusban újra MineShow, ezúttal új helyszínen, a Vasúttörténeti Parkban!

2019. augusztus 3-án a Vasúttörténeti Parkot ellepi a gyerekzsivaj, itt kerül ugyanis megrendezésre az ország legnagyobb pixeles bulija, a Cartoon Network MineShow. A rendezvényen megszámlálhatatlan izgalmas program várja a Minecraft világának szerelmeseit, és természetesen azokat is, akik még csak most ismerkednek a világ egyik legnépszerűbb játékával, amely kicsiket és nagyokat egyaránt képes a monitor elé szegezni.

thumbnail (1).jfif

A rendezvényen egész napos színpadi program várja a látogatókat, ahol találkozhatnak kedvenc YouTubereikkel, meghallgathatnak néhány érdekes előadást a Minecraft világából, és természetesen a saját tudásukat is próbára tehetik a kvízek alkalmával.

A Vasúttörténeti Parkban rengeteg további programon is részt vehetnek a látogatók, így lesz többek között TNT blokk célba rúgás, papercraft, VR, társasjáték, miniversenyek különböző játékokban, Lego, Nintendo. Ez még nem minden! Mineshow belépővel az országban egyedülálló és izgalmas interaktív vasúti programok közül több is díjmentesen kipróbálható. 

A rendezvényen a legnépszerűbb magyar videósok,  ZsDav, DoggyAndi, OwnMcKendry, Uborcraft, Sajt32, Luckey, Jánosik Gergő és Polla Channel lesznek megtalálhatóak.

A rendezvényre Kísérő-, Normál- és Gyémánt jegy is kapható. A  Gyémánt jegyet vásárlók nemcsak korábban léphetnek be a rendezvényre, de a belépő mellé korlátlan Gyémánt Zóna használat és ajándékcsomag is jár. Mivel ez a jegy kizárólag online, elővételben kapható, érdemes sietni a vásárlással. A rendezvény mindkét nap délelőtt 10 órától egészen este 7-ig nyitva tart.

A programokkal, helyszínnel és jegyvásárlással kapcsolatos bővebb információ: //mineshow.hu/

 hirdetés


Legnépszerűbb témák


ÚJDONSÁGOK
EZT IS Ajánljuk


TI KÜLDTÉTEK
Meseszőnyegek


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP