Anyák napi meglepetések


Egy édesanyának az a legnagyobb boldogság, amikor gyereke saját készítésű ajándékot nyújt át neki. Az utolsó pillanatban is elkészülhetnek a következő apróságok. A legkisebbekkel pedig közösen készülhettek a nagyinak is egy kedves ajándékkal. 

 

Nyomdázzatok szívecskét textil bevásárlószatyorra. Ha körberagasztod a szív formát öntapadó fóliával a kicsi szabadon "maszatolhat" a kimaszkolt textilen. Ha pedig kis méretben, textilfilccel rajzoltok a textilre, utána körbevarrhatod és máris kész a cuki kis dísz. 

Sólisztgyurmából és levegőre száradó gyurmából is formázhattok szíveket, amiket festéssel tovább lehet dekorálni. Vasalható gyöngyből is pillanatok alatt készülhet kulcstartó vagy hűtőmágnes, készítése pedig sok gyerkőcnek igazi kikaplcsolódást jelent és elmélyülést az alkotásban.

Mivel színes papírlapok mindig vannak kéznél, ezekből is ajánlunk néhány meglepetést. A gyerekek szeretnek vágni, ragasztani, hajtogatni, így biztosan örömmel látnak neki a kis virág- és ajándékkísérő kártyáknak, a papírszívnek vagy a legyezőszerűen hajtogatott papírvirágoknak. Díszítésnek használhattok gombokat, gyöngyöket. 

Az alsó 3 kép forrása: pinterest

 
Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Húsvéti tojás természetesen
Próbáltad már természetes anyagokkal megfesteni a húsvéti tojást?
Nyaralós album
Kedves Brigitta!Megtaláltam a facebookon is az elérhetőségét, azért regisztráltam...
Milyen festéket válasszak?
Kedves Szakértők! Érdeklődni szeretnék, hogy milyen festéket használjak ahhoz a táblához,...
Ünnepi scrapbook oldalak
Kedves Brigitta! Látványosabb, élénkebb, mozgalmasabb
Berzselt tojások
A berzseléses, más néven levél takarásos tojásfestés, annyira egyszerű, hogy már...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION