Ajándékok ünnepi ruhában


Egy ötletes csomagolás még a legkisebb, legszerényebb ajándékot is egyedivé, ünnepélyessé teszi. A megajándékozottnak egyúttal azt is sugallja, hogy szeretettel, csak neki készült a meglepetés.

 

Manapság már számtalan, szebbnél szebb, készen kapható csomagolópapír közül válogathatunk, bármilyen ünnepről is legyen szó.  Ezek jó alapot adhatnak a további díszítéshez. Tartsuk azonban szem előtt, hogy a mintás papírokhoz leginkább az egyszínű kiegészítők, szalagok illenek, nehogy a csomagolás túldíszítetté váljon. Vannak, akik az egyszínű, natúr csomagolóanyagokat kedvelik jobban. Ezek lehetnek barna vagy fehér színű papírok, amiken szépen mutat például egy kisebb bukszuságacska vagy fenyőtoboz.

Jól illenek hozzájuk a természetes anyagú szalagok és díszek, ugyanakkor meglepően elegánssá is válhatnak egy kis csillogástól. A natúr színű papír és a nyomott, festett arany díszítés első ránézésre talán nem összeillőnek tűnhet, ugyanakkor mégis ünnepélyes és könnyed hatást kelt.

A csomagok díszítéséhez rengeteg, otthon is megtalálható alapanyagot és eszközt használhatunk, csak a kreativitásunkat kell bevetnünk hozzá. Nézzünk körül a gombosdobozban és szalagos fiókban, vegyük elő az albumkészítéshez használatos mintavágó ollóinkat, lyukasztóinkat, mintás ragasztószalagokat és pecséteket. Ne feledjük szinte bármiből lehet csomagdekoráció, még akár a sütikészítéshez használt kiszúróformából is.

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Kényeztető levendula fürdősó
Egy illatos, forró fürdő sokat segíthet, hogy kipihend a nap fáradalmait, főleg,...
Nyaralós album
Kedves Brigitta!Megtaláltam a facebookon is az elérhetőségét, azért regisztráltam...
Milyen festéket válasszak?
Kedves Szakértők! Érdeklődni szeretnék, hogy milyen festéket használjak ahhoz a táblához,...
Ünnepi scrapbook oldalak
Kedves Brigitta! Látványosabb, élénkebb, mozgalmasabb
Diy kaktusz nyárra
Ha nem épp a kedvenc hobbid a kertészkedés, és a szobanövények sem bírják sokáig...
Dinnye tolltartó nyárra
Készítettél már patchworkkel valamit? Itt az idő kipróbálni magad ebben a különleges...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION