Art-terápia


Kellemes, megnyugtató időtöltést ígérnek és az alkotás örömét kínálják a Kossuth Kiadó könyvújdonságai, melyek között két színező könyvet és két pontról pontra összekötő könyvet ajánlanak az alkotó módon pihenő embereknek.

Kossuth Kiadó, színező, könyv, Thomas Pavitte,Art terápia

Ha a színezve alkotást választod, az nemcsak kikapcsol, de a hangulatodat is megváltoztatja, boldogabbá, kiegyensúlyozottabbá tesz.

A Boldogság színei és A harmónia színei felnőtteknek készült színező könyvek változatos ábrákkal, színes mintanyomatokkal és káprázatos állatgrafikákkal – és sok-sok megszívlelendő, bölcs gondolattal. Felejtsd el a hétköznapok gondjait, kapcsolódj ki, lazulj el! Válassz kedved és hangulatod szerint a különféle stílusú és nehézségi fokú minta közül! Színezés közben oldódik a stressz, az elme megnyugvásra lel, miközben csodaszép, színpompás képek formálódnak a kezed nyomán. Az önfeledt alkotás perceit, óráit a könyv lapjain olvasható bölcsességek, igaz gondolatok teszik még hangulatosabbá.

Kossuth Kiadó, színező, könyv, Thomas Pavitte,Art terápia

1000 Pontról pontra – Híres festmények és Városképek kötetei a gyerekek ismert rajzjátékának felnőtt változatai. Felfedezheted önmagadban a művészt, és képtárrá változtathatod az otthonod. A képzőművészet szerelmeseinek egyaránt lebilincselő szórakozás! Thomas Pavitte könyveiben a festészet húsz remekművét és húsz különleges városképét alkothatod újra, mindegyikét 1000 pont összekötésével. Ráadásul az elkészült rajzot akár be is keretezheted.

Kossuth Kiadó, színező, könyv, Thomas Pavitte,Art terápia

www.kossuth.hu

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Színezhető tapéta
Szereted a színezőt? És ha a szobád falai színezővé válnának?
Nyaralós album
Kedves Brigitta!Megtaláltam a facebookon is az elérhetőségét, azért regisztráltam...
Milyen festéket válasszak?
Kedves Szakértők! Érdeklődni szeretnék, hogy milyen festéket használjak ahhoz a táblához,...
Ünnepi scrapbook oldalak
Kedves Brigitta! Látványosabb, élénkebb, mozgalmasabb
Csendes könyv
A csendeskönyv nagyszerű szórakozás a kicsiknek.
Tökutánzat könyvlapokból
A piacok, virágboltok már bőven kínálják a kisebb-nagyobb dísztököket, de elkészítheted...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION