Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Tanulj meg makramézni: 3 egyszerű dekoráció kezdőknek

Bár a makramé leginkább nagyszüleink idejében volt népszerű, szerencsére az utóbbi években újra divatba jött. Érdemes elsajátítani a technikáját, mert teljesen kikapcsol, ráadásul csodaszép dolgokat alkothatunk vele. Csupán fonalra és egy kis kézügyességre lesz hozzá szükséged. Nézzünk néhány nagyon egyszerű motívumot!

Dekoratív fali dísz

Ezzel a módszerrel akár negyed óra alatt gyönyörű fali díszt készítetünk. A videó segítségével elsajátíthatod a legegyszerűbb csomózási technikákat. Az elkészült dekorációt kiteheted a falra, de akár anyukádnak is odaadhatod ajándékba.

Egyedi virágtartó

Ha vannak futónövényeid, akkor nagy hasznát veszed a következő felfüggeszthető virágtartónak, de tulajdonképpen bármilyen szobanövény jól mutat benne, még a kaktusz is. Ez is csak néhány perces tevékenység, szinte elrontani sem lehet. Kövesd a lépéseket a videó segítségével!

Tollak

A tollak rendkívül dekoratívak, otthonunkban is jól mutatnak. Itt az ideje, hogy fonalat felhasználva makraméként is elkészítsük! Ha kíváncsi vagy az elkészítés lépéseire, ide kattintva elolvashatod régi cikkünket! Képekkel illusztrálva, fázisonként mutatjuk meg, hogyan csináld.

1875.w.jpghirdetés


Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk

EGYÜTT A CSALÁD
Mini szélforgóOTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP