Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Cuki kitűzők gyerkőcöknek

Készíts édes kis téli ékszert a kislányodnak! A távoli sarkvidéken élő állatok cuki kis pofácskája biztosan mosolyt csal a gyerkőc arcára. Sőt, együtt is dolgozhattok, hiszen alkotni öröm!

Legkedvesebb sarki állatuk portréját pulóverre, sapkára vagy a kabátjukra tűzve is viselhetik a gyerekek. Mindössze egy kevés szőrme-, bőr- és filcmaradék kell hozzájuk, hogy pár nyisszantással és öltéssel, néhány csepp ragasztóval megszülessenek ezek a kedves kis állatpofik.

Hozzávalók • bőr-, szőrme- és dekorfilcdarabok • kenderfilc • fekete gyöngyök • fekete hímzőfonal • kitűzőalapok • zseníliapomponok • madártollak • bőrvarró cérna • bőrvarró tű, • tű • ragasztópisztoly

Fóka A bőrből kivágott elemeket a szemekkel együtt varrd fel bőrvarró cérnával a fejre. Az orr zseníliapompon legyen. Az egészet ragaszd fel kenderfilc alapra, így jobb tartása lesz. Ragaszd be a füleket és hímezz bajuszt.

Jegesmaci Vágd ki a fejformát szőrmemaradékból 1 cm ráhagyással és kenderfilcből ráhagyás nélkül. Férceld körbe a szőrmét, tedd bele a filcet, és húzd meg a cérnát, hogy a szőrmeborítás ráfeszüljön. Hímezd ki az orrot és varrd fel a szemeket. A fület színével befelé félbehajtott szőrme téglalapból készítsd. A két szélét öltsd meg, fordítsd színére, fércöltéssel húzd össze a nyílást, majd varrd a fejhez.

KZ_8893.jpg

Róka Szabj kenderfilcből alapot, erre ragaszd a szőrmepofácskákat, majd varrd fel a szemeket és az orrot. A fül alját pár öltéssel húzd össze, mielőtt rögzíted.

Pingvin Vágd ki a fejet fehér filcből 1 cm ráhagyással és kenderfilcből ráhagyás nélkül. Borítsd be a fehér filccel az alapot, mint a jegesmedvénél, majd a kék rátétet is varrd fel. A csőr hegyesre vágott zseníliapompon, amit csak fel kell ragasztanod.

KZ_9474.jpg

Hóbagoly Ha felvarrtad a szemeket az alapra és felragasztottad a pomponból vágott csőrt, néhány tollat is ragassz a fejre.

A kész figurák hátára ragaszthatsz vékony filcet vagy bőrt, ami eltakarja a varrásokat, és amire a kitűzőalapot is rögzítheted.hirdetés


Legnépszerűbb témák


GYEREKSZOBA

GYEREKSZOBA
Patchwork falvédő
GYEREKSZOBA
Dekorálj lámával!
GYEREKSZOBA
Cuki ceruzatartóEZT IS Ajánljuk

TI KÜLDTÉTEK
Lila amigurumi cica
TI KÜLDTÉTEK
Cukiságok filcből
ÖTLETEK
Cuki állatkák

TI KÜLDTÉTEK
Amigurumi szerencsecica
TI KÜLDTÉTEK
Horgolj cukiságot
TI KÜLDTÉTEK
Amigurumi maci


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP