Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Tolltartó újrahasznosítással

Vicces lesz a hangulat a gyerekszobában, ha a ceruzákat ilyen poénos tartókba teszitek. Amint kifogy a sampon vagy a majonéz, máris lesz hozzájuk alapanyag.

Alaposan mosd ki a kiürült flakont és palackot. Húzd le a matricákat – a maradék ragasztót sebbenzinnel tudod ledörzsölni. Filctollal jelöld, hol szeretnéd a flakont levágni. Íves, szögletes, domború vagy homorú is lehet a vonal. Sniccerrel szúrj bele, majd vágd körbe. Vágd ki az öntapadó fóliából a szemeket, a szájat, a pocakot, a díszítőelemeket, és a legnagyobbal kezdve, rétegezve ragaszd a flakonra.

Alkoholos filccel rajzolj a szemekre sugárvonalakat, középre ragaszthatsz lapos gombot is. A flakon megmaradt darabjaiból lehet kéz, szárny, csáp, szemöldök vagy óralap is mutatókkal. A palackokból vízszintesen kivágott karok ölelő tartásúak lesznek. Ezeket is díszítheted fóliával. A kiegészítőket melegragasztóval rögzítsd a helyükre, az órát miltonkapoccsal szúrd fel. Némelyik műanyag a túl forró ragasztótól megpöndörödik, ezért érdemes előzőleg próbát tenni.

KZ_1538.jpg

CÍMKÉK: szörny tolltartó


hirdetés


Legnépszerűbb témák


GYEREKSZOBA
EZT IS Ajánljuk

TI KÜLDTÉTEK
Diy tolltartó
KIEGÉSZÍTŐK
Diy tolltartóOTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP