hirdetés

Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

A nyár legmenőbb asztaldekorációi

Gondosan kiválasztott tányéralátét vagy abrosz, harmonikus étkészlet, színben odaillő szalvéta – egy szépen terített asztalnál duplán lakunk jól, hisz a lelkünk is megtelik a szépséggel. Egy hangsúlyos asztali virágos kompozícióval pedig mesés hangulatot teremthetsz. Készítsd el magad az asztaldíszt!

Egyedi fények cserepes növényekkel

Helyezd a talpas poharat a széles kaspó közepére. Vedd ki a cserepes virágokat a műanyag tartókból, és ültesd a pohár köré azokat (A). Töltsd meg a kaspót virágfölddel. Alaposan locsold meg a növényeket. A pohárba tegyél mécsest, melyet esténként meggyújthatsz.

Füves rét miniben 

A pohár száját ragaszd le az összeállítás idejére, majd helyezd az üvegedénybe, és szórj köré földet. A szélénél a kezeddel tömörítsd össze. Szórd meg fűmaggal, borítsd kevés földdel, majd óvatosan locsold naponta. Pár héten belül szép füved lesz, a középső üvegbe friss vágott virágot tehetsz, ha cserélni szeretnéd, az üveget ki is emelheted, majd visszateheted.

Ha elemes izzósorral kanyarítasz a belső váza köré, a fű között sejtelmesen szűrődik majd át a fény.  Az elemtartót kívül tartsd, hogy locsolhasd a füvet. 

Csillogó vízi világ
A üvegedény aljára szórj kavicsot. Helyezd el a vízi növényeket az edényben körben.  A pohárba állítsd bele a gyertyát és az egészet helyezd a kompozíció közepébe, majd töltsd fel a vízzel az edényt a pohár pereméig. Esténként gyújtsd meg a gyertyát. Az elpárolgó vizet pedig mindig pótold.hirdetés


Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk


INSPIRÁCIÓ
Diy csipkeminta
TAVASZ
DIY tojások
ÉKSZEREK
Diy ékszertartó


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP