Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Üvegpalack behálózva

Van egy szép üvegpalackod és dekorálnád? Vegyél elő spárgát vagy kenderzsinórt és hálózd be! A legjobb a boros üveg, ezen kívül dekupázs ragasztóra,  ragasztópisztolyra és ollóra, lesz szükséged.

Spárga végét tekerd az üveg nyaka köré ott, ahol a hálót kezdeni akarod. Formálj gyűrűt és vágd le a spárga végét. Csomót is köthetsz rá, de ha úgy jobban tetszik, ragasztózd meg a két végét és nyomd össze, így sima kapcsolódást kapsz.

Mérd le az üveg hosszát és szorozd meg 4-gyel,  6 db ilyen hosszú madzagra lesz szükséged. Minél sűrűbb hálót kötnél, annál több szálra lesz szükséged. Ha lazább hálót szeretnél, kevesebb szál is elég lesz. Hajts félbe egy szálat és a hajtásnál bújtasd az üveg nyakára kötött karika alá, készíts hurkot, húzd át a szálvégeket és csomózd rá. Tedd ugyanezt a több szállal is. Így 12 szál fog lógni a karikáról. Két egymás melletti hurok egymáshoz közelebb eső szálát fogd össze, és köss rá csomót.

Folytasd a többi szállal is, míg körbe érsz. A következő sorban hasonlóan haladj körbe, tartsd be az egyenletes távolságot.

Ha az üveg aljához érsz, vezesd a dupla szálakat az üveg aljára és ragaszd össze a végeket, majd takard le körkörösen vezetett szállal.

üveg, spárga, átalakítás, palack, dekorációhirdetés


Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk

KIEGÉSZÍTŐK
Csodás tok nemezből
ÚJDONSÁGOK
Üvegből kötni?
LEVESEK, ELŐÉTELEK
Besamelmártásos spárga

NAPPALI
Diy csipkeminta
MENTSD MEG A FÖLDET!
Ötletek dunsztosüvegből


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP