hirdetés

Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Próbáld ki a string technikát!

Készítsd el ezt a geometrikus képet, ha kedveled a modern  lakáskiegészítőket. Mindössze egy marék szeg, hímzőfonal és egy kis türelem kell hozzá, ám a látványos végeredmény megéri! 

String artnak, magyarul zsinórkép alkotásnak nevezik a technikát, amikor különböző színű és vastagságú fonalakat, cérnákat, zsinórokat vezetnek végig egy sor szeg között, hogy végül egészen egyszerű ábrák vagy bonyolult minták rajzolódjanak ki. A minta körvonalát egyenlő távolságban, egymás mellé vert szegek adják, amit keresztül-kasul vagy pontosan meghatározott sorrendben töltenek ki a fonallal.

Hozzávalók • 33x43 cm-es fatábla • 1,5 cm-es szegek • sárga, ezüst és kétféle lila hímzőfonal • ragasztószalag • olló • kalapács • 

A többi fázisért kattints a képre!

A választott mintát helyezd a fatáblára, és a négy sarkán rögzítsd a ragasztószalaggal. A minták körvonalát szegeld végig úgy, hogy kb. 1 cm-t távolságot hagysz a szegek között. Nem kell teljesen beütni, maradjon szabadon belőlük 1 cm, hogy a zsinórok szép árnyékot vethessenek. Úgy verd be, hogy ne mozogjanak a fában, de kellően stabilak legyenek. Ha beütötted az összes szeget a minták köré, tépd ki a papírt. A színkódot követve tekerd feszesen a szegekre a fonalakat. Az egyik szegre csomózd rá a fonal végét, és addig tekerd egyik szegtől a másikig a fonalat, amíg egységesen ki nem tölti a teret. Ha egy színnel végeztél, a végén is csomózd rá a szálat valamelyik szegre.

_MG_6012.jpg

 

 

CÍMKÉK: string zsinórkép


hirdetés


Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk
OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP