Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Új ülőke 5 perc alatt!

A dekortapasz szinte bárhol jól alkalmazható, ahol nem éri közvetlenül víz a felületeket. Adj új karaktert a tárgyaidnak geometriai mintákat adó színes ragasztószalagcsíkokkal.

Hozzávalók • hokedli • kék és fehér, víz bázisú zománcfesték • pöttyös, csíkos és aranyszínű dekortapaszok • 

Fesd le a natúr hokedli lábait fehérre, az ülőlapját pedig világoskékre a víz bázisú zománcfestékkel két rétegben, majd a száradás után a lábak alját 15 cm magasságig fesd világoskékre. Nem kell a pontos festésszéllel bajlódnod, mert a washitape eltakarja majd az egyenetlenségeket.

KZ_4390.jpg

Ha megszáradt a festék, akkor jöhet a tapaszdekor! A lábakat a két szín találkozásánál tekerd körbe aranyszínű dekortapasszal. A hokedli ülőkéje alá az egyik oldalon tapaszd oda a szalag végét, majd az oldalával párhuzamosan ragaszd rá a csíkot az ülőlapra. A másik oldalán szintén hajtsd az ülőke alá a tapaszt, majd vágd el. Kb. félcentis közt hagyva az előző tapaszcsíktól párhuzamosan ragassz fel még kettő tetszőleges színű dekorcsíkot. A hokedli ülőlapjára az előző csíkokra merőlegesen is ragassz 3 sávban ragasztószalagot, hogy kialakuljon a képen látható minta.

A kaspóidat is feldíszítheted dekortapaszokkal. Szivecskés mintát alakíthatsz rájuk, ha másfél cm széles dekortapaszból 3,5 cm hosszú darabokat, és kettesével ragasztasz egymásra úgy, hogy az alsó végükön merőlegesen fedjék egymást.

Hozzávalók • füles bögrekaspó • pöttyös dekortapasz • 

v.jpg

Ilyen módon kidekorálhatod a falad is, hiszen a tapaszokból könnyedén alakíthatsz képkereteket vagy egyszerű geometrikus mintákat.hirdetés


Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk

NAPPALI
Fess bútort!OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP