Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Új ülőke 5 perc alatt!

A dekortapasz szinte bárhol jól alkalmazható, ahol nem éri közvetlenül víz a felületeket. Adj új karaktert a tárgyaidnak geometriai mintákat adó színes ragasztószalagcsíkokkal.

Hozzávalók • hokedli • kék és fehér, víz bázisú zománcfesték • pöttyös, csíkos és aranyszínű dekortapaszok • 

Fesd le a natúr hokedli lábait fehérre, az ülőlapját pedig világoskékre a víz bázisú zománcfestékkel két rétegben, majd a száradás után a lábak alját 15 cm magasságig fesd világoskékre. Nem kell a pontos festésszéllel bajlódnod, mert a washitape eltakarja majd az egyenetlenségeket.

KZ_4390.jpg

Ha megszáradt a festék, akkor jöhet a tapaszdekor! A lábakat a két szín találkozásánál tekerd körbe aranyszínű dekortapasszal. A hokedli ülőkéje alá az egyik oldalon tapaszd oda a szalag végét, majd az oldalával párhuzamosan ragaszd rá a csíkot az ülőlapra. A másik oldalán szintén hajtsd az ülőke alá a tapaszt, majd vágd el. Kb. félcentis közt hagyva az előző tapaszcsíktól párhuzamosan ragassz fel még kettő tetszőleges színű dekorcsíkot. A hokedli ülőlapjára az előző csíkokra merőlegesen is ragassz 3 sávban ragasztószalagot, hogy kialakuljon a képen látható minta.

A kaspóidat is feldíszítheted dekortapaszokkal. Szivecskés mintát alakíthatsz rájuk, ha másfél cm széles dekortapaszból 3,5 cm hosszú darabokat, és kettesével ragasztasz egymásra úgy, hogy az alsó végükön merőlegesen fedjék egymást.

Hozzávalók • füles bögrekaspó • pöttyös dekortapasz • 

v.jpg

Ilyen módon kidekorálhatod a falad is, hiszen a tapaszokból könnyedén alakíthatsz képkereteket vagy egyszerű geometrikus mintákat.hirdetés


Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk


GYEREKSZOBA
Unikornis szék
ÚJDONSÁGOK
Origami mindenütt


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP