Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Hajtogass trendi origami vázát

Még mindig hódítanak a geometrikus alakzatok a lakáskultúrában. A váza hajtogatása egyszerű, s egyben szórakoztató elfoglaltságot ígér.
 

A szögletes, mértani formákkal hihetetlen változatosságban találkozhatsz a lakberendezési boltokban. Ha téged sem hagy hidegen ez a stílus, engedj a csábításnak, és legyél te is ennek az irányzatnak az alkotója. 
A lépten-nyomon látott alakzatok a kezed alatt születhetnek meg, és szinte nem is kell hozzájuk más, csak megfelelő papír. Hajtogatásra fel!

Gyöngyház és metálszínű kartonokból készítsd a vázák papírhuzatát, ha fémes hatást szeretnél elérni. Vágj a megfelelő papírból a cikk alján található rajz alapján téglalapot, és szerkeszd rá a hajtogatási vonalakat. 

Húzd át a bígelővel a ferde vonalakat mindkét irányban, és hajtsd be a papírt a bekarcolt vonalak mentén. Hajtsd hengerré a megtört kartont, közben a rombuszok vízszintes átlóját nyomd befelé. Melegragasztóval rögzítsd egymásra a palást hosszanti oldalait. Kipróbálhatod az egyik kis vázánál, hogy a rombuszminta vízszintes átlójánál is meghajtod a papírt, de ellenkező irányba, mint ahogy a ferde vonalaknál tetted.

A meghajtogatott és hengerré összeállított papírpalástokba állíts karcsú vázákat, így még élő virágot is tehetsz beléjük.

KZ_3376_OK.jpg

Né.jpghirdetés


Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk
OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP