hirdetés

Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Zászló a párnán

Az angolok a hagyománytiszteletük mellett mindig megengednek maguknak egy kis játékosságot is. Nyomdokaikba léphetünk ezzel a figyelemre méltó párnával. Az Egyesült Királyság jól ismert zászlaja a pöttyös és virágos anyagoktól egyszerre lesz meghökkentő és vidám.
Alapanyagként válasszunk nagypöttyös és aprópöttyös, valamint négyféle, egymással harmonizáló mintás vásznat. Avassuk be őket varrás előtt, nehogy később mosáskor menjenek össze. A magazin mellékletében található elemeket szabjuk ki a megadott darabszámban a megfelelő anyagokból. Hogy szimmetrikus legyen a zászló két fele, figyelnünk kell a tükrözésre is. Először a négy téglalap formát készítjük el, a zászló négy „sarkát”, ügyelve arra, hogy pontosan egyformák legyenek. Ezután a függőleges és vízszintes pöttyös csíkokkal egy téglalappá állítjuk össze ezeket. Szaténszalaggal díszítsük a varrásvonalakat, mintegy kontúrozva a széleket. Ezután következhet a párnahuzat összeállítása, a hátoldal elkészítése után dolgozzuk rá a kész előlapot, a zászlót. A párna kész mérete 50x35 cm. Tegyünk a huzatba egy molinóból varrt párnabelsőt, amit tömőanyaggal töltöttünk meg.

A 2012-es olimpia kapcsán kézműves szemmel is megnéztük a vendéglátó országot. Jellegzetes motívumaikkal tányérokat, fatálcát, alátéteket és teáskészletet is díszítettünk, bortartót és ceruzatartót készítettünk, pólót szitáztunk és mobiltokot is varrtunk ebben a stílusban.

 hirdetés


Legnépszerűbb témákhirdetés

EZT IS Ajánljuk
OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP