Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

A szürke még mindig tarol

A megunhatatlan szürke továbbra is fénykorát éli, ám ha még izgalmasabbá szeretnéd tenni ezt a trendi színt, akkor kombináld barna bőrrel és készíts belőle csodás kiegészítőket az otthonodba.

Ha tudsz kötni, vedd elő a tűket és egy készen kapható zsebkendőtartóra köss borítót! Az alsó szélén fűzz végig egy szálat fércelőöltéssel, és mikor ráhúztad a zsebkendőtartóra, alul húzd össze ezzel a szállal, hogy rögzüljön. Masnival kösd el, hogy könnyen kibonthasd, ha új zsebkendőtartót teszel bele. Díszítésként egy vékony bőrövet ölts az alsó szélére.

Egy-két régi pólót felvágva egyszerűen juthatsz pólófonalhoz, amit ha hármas fonással összedolgozol és egy műanyag kosárra ragasztasz, kész a trendi tárolód. A színeket váltogasd fonás közben, így lesz cirmos hatású a kosár. Egészítsd ki bőr fülekkel, és ki is bélelheted. 

A kanapédra készíthetsz zsebes újságtartót, ehhez keress egy régi szürke farmert, aminek a szárait levágva jó alapot kaphatsz a tartóhoz. A távirányítóknak, szemüvegnek készíts zsebeket a maradék textilből. 

Alkotó: Kubinyi Szilvia
Szöveg: Vituska Ildikó
Fotó: Köő Adriennhirdetés


Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk


NAPPALI
Ez óriási!


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP