Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Tároló rafiából

Természetes anyagokból készíts te is praktikus tárolókat. Kerülhetnek az íróasztalra, használhatod őket virágtartóként, vagy rendszerezheted az itt-ott kallódó apróságokat.

Rafiaszálakból készíts fonatot. A színátmenetes hatáshoz mindig az alsó színnel kezd a munkát. Ha fonás közben elfogy egy szál, rögtön pótold egy újabbal. Ha már elég hosszú a fonatod, kezdd el megvarrni a tartót. Csiga alakban tekerd fel és öltsd egymáshoz a sorokat. Egy befőttesüveg aljára rögzítsd kétoldalú ragasztóval, ez lesz a sablon, mely segít egyenesen tartani az tartó oldalát.

Folytasd a varrást, követve az üveg formáját. Ha időközben elfogy a fonatod, fonj még hozzá. Fokozatosan kezd el beledolgozni a többi színt is: először csak a fonat egyik ágába tegyél új színt, majd a többi ágból is tűnjön el az előző szín. A vége felé már ne pótold a szálakat, hagyd, hogy elvékonyodjon a fonat. Hajtsd a végét a tartó belsejébe és sűrű öltésekkel varrd bele. Ha kupakot is szeretnél rá, a kezdéskor hajlíts hurkot a fonatból: ez lesz a fogantyúja.hirdetés


Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk

TI KÜLDTÉTEK
Amigurumi rénszarvas
TI KÜLDTÉTEK
Karácsonyi idill

TI KÜLDTÉTEK
Kényeztető finomság
ÚJDONSÁGOK
Folyasd a festéket!


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP