hirdetés

Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Próbáld ki a betongyurmát!

Eddig csak az építkezésekről ismertük a betont, de mára a lakberendezésben is teret hódított és a legmodernebb lakáskiegészítők készülnek belőle. 

A kreatív betonnal és annak egy új változatával, a betongyurmával bárki egyedi darabokat készíthet az otthonába. Pont olyan, mintha gyurmával dolgoznál!

Nem véletlenül lett az egyik legnépszerűbb alapanyag kézművesek körében, mivel csak vizet kell adni hozzá, hogy – kis túlzással – szinte már a konyhaasztalon is sikerrel tudjunk kisebb betontárgyakat formálni belőle. A betongyurmát számtalan módon használhatod: szabadon alakíthatod, gyúrhatod, nyújthatod, a kész alkotást pedig kiégetned sem kell, a levegőn keményre szárad és időjárásállóvá válik.

Egy nap után tetszés szerint tovább dekorálhatod, festheted, dekupázsolhatod, füstfóliázhatod a felületet. Nyomhatsz bele mintákat, például csipkét, gyönyörűen megőrzi annak finom formáját.

Nagyjából egy órád van, hogy a bekevert gyurmával dolgozz, utána elkezd keményedni. Közben kevés vízzel újra gyúrhatóvá teheted. hirdetés


Legnépszerűbb témákhirdetés

EZT IS Ajánljuk


GYEREKEKKEL
Diy babacukrászda
EGYÜTT A CSALÁD
Mini szélforgó


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP