Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Frissitő tavaszi lakberendezési tippek

A tavasz közeledtével az otthonokban elérkezik a megújulás időszaka. A merész kék, narancs, vörös és zöld színek mellett a 60-as évek vidám és geometrikus formavilága élettel tölti meg az otthonokat, valamint jól kombinálhatóak a letisztult bútorokkal. Meisel Zsófiának, az IKEA lakberendezőjének tippjei segítenek a stílusos és rendszerezett tavaszi otthon megteremtésében.

 

Energikus környezet a mindennapokban

A hosszú téli hónapok után tavasszal a 60-as évek elnagyolt mintái vidám hangulatot csempésznek az otthonokba: geometriai mintás szőnyegek a nappaliban, virágokkal tarkított ágyneműk a hálószobában, vagy akár néhány különleges kiegészítő a konyhában, és máris derűsebb lesz a hangulat. A mély tónusú, sötét színeket az élénk narancs, sárga, kék, zöld és a tűzpiros váltja fel.

Stílust teremtő anyagok

Tavasszal a világos fából és természetes rostokból készült lakberendezési tárgyak lesznek népszerűek. A divatos, vidám mintákkal kiegészülve kiegyensúlyozott, mégis merész megjelenést teremtenek ezek a darabok, valamint stílusos skandináv és modern stílusvilágot jelenítenek meg. Emellett a feltűnő mintájú textíliák dominálnak ebben az időszakban. Figyelemfelkeltő ágyneműk és élénk színű függönyök, de akár egy törölköző is lehet nemcsak a strandok, de a fürdőszobák éke is. A kényelmesen távolról irányítható sötétítők pedig hasznosak lehetnek, hogy a tavaszi fáradságot elkerülése érdekében a pihenés is szerepet kapjon.

Rend a lelke mindennek

A tavasz a megújulás időszaka, amikor megszabadulunk a felesleges holmiktól, felfrissítjük a ruhatárunkat, lecseréljük régi bútorainkat, valamint elvégezzük a tavaszi nagytakarítást. Az IKEA „Élet otthon” kutatása szerint azonban a magyar háztartások 39 százalékában nincs elég hely a személyes tárgyak tárolására. A fiókos komódok, szekrények, valamint az ezekben elhelyezett belső rendszerezők, dobozok segítenek, hogy a rend hosszú távon fennmaradjon. 

Kreatív kikapcsolódás

A jó idő és az élettel teli tavasz inspirálóan hat a kreativitásra, az apró lakberendezési tárgyak pedig segíthetnek, hogy még inkább élvezetessé váljanak hbbijaink. A rajzolás kedvelői az asztalokat színes füzetekkel, tolltartókkal díszíthetik, míg a főzés kedvelői a szintén bohém 60-as éveket idéző étkészletek és kötények közül válogathatnak. A társaságkedvelők számára a tavasz új lehetőségeket nyit meg, hiszen indul a kerti partik időszaka. A színes lampionok és mókás tálalási eszközök bármilyen eseményen feldobják a hangulatot.

Az INGKA Csoportról

Az INGKA Csoport (INGKA Holding B.V. és az általa irányított gazdálkodó egységek) egyike azon 11 különböző vállalatcsoportnak, amelyek IKEA értékesítési csatornákkal rendelkeznek és ezeket működtetik az Inter IKEA Systems B.V. franchise-megállapodások alapján, 160 000 munkatársat foglalkoztat és a 2018-as pénzügyi évben 4,7 százalékos forgalomnövekedésről számolt be. Az INGKA Csoport három üzletággal rendelkezik: IKEA Retail, INGKA Investments és INGKA Centres. A világ legnagyobb lakberendezési vállalata 367 IKEA áruházat működtet 30 piacon, ezek közül hármat Magyarországon. Az IKEA áruházak a 2018-as pénzügyi évben 838 millió látogatót fogadtak, közülük 6,6 millió látogató tért be a magyar áruházakba, az www.IKEA.com weboldalaira 2,35 milliárdan látogattak el. Az INGKA Csoport az IKEA koncepciója jegyében folytatja működését, ennek megfelelően szebb hétköznapokat igyekszik teremteni az emberek többsége számára, továbbá jól megtervezett, funkcionális lakberendezési termékek széles választékát kínálja olyan alacsony áron, hogy minél több ember számára elérhetők legyenek.hirdetés


Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk

EGYÜTT A CSALÁD
Mini szélforgó

TAVASZ
DIY tojások


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP