hirdetés

Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Hortenzia koszorú

A kertek ékessége és sokak kedvence ez a termetes gömbbé is kiteljesedő virág. Mostantól a városi lakásokban is élvezheted szépségét, ha elkészíted papírból.

Csak egy ügyes kiszúró kell a sok kis szirom kivágásához, és gyorsan haladsz majd. A batikpapírból remek szirmok lesznek, mert kissé hullámos a felülete és színátmenetes festése miatt természethűen utánozhatod vele a valóságot. Választhatsz a halvány rózsaszíntől a kéken át a magentáig batikpapírt, de a legújabb nemesítéseknek köszönhetően még a piros is jó lesz a virágokhoz, ezek mindegyike a valóságot tükrözi majd. A tetszés szerinti papírokból szúrj ki rengeteg virágfejet.

Természetesebb hatást érsz el, ha váltogatod a papírokon a foltokban, színátmenetesen megjelenő sötét-világos árnyalatokat. A szirmok végeit fel is hajthatod, hogy kissé pöndörödjenek, mint az igazi szirmok.
 
KZ_.jpg

Ha elkészültél több maroknyi szirommal, húzz gombostűre egy szem, megfelelő árnyalatú gyöngyöt és két, színben összeillő virágfejet. Ilyen mini virágokkal boríthatod be a kiválasztott tárgyakat.

KZ_5280.jpgA hungarocellalap lehet koszorú vagy gömb, ezekbe sűrűn egymás mellé szúrd be a virágocskákat. Gyertya köré egy széles, fa karkötőalapot tehetsz. Ezt erősragasztóval érdemes kivirágoztatni.

A gyertyatartó gyűrűnek szánt fa karkötőt alapozd fehérre, utána ragaszthatod rá a virágokat. A hortenziakoszorút vele színben harmonizáló szaténszalaggal akaszthatod ajtóra, de a nappali vagy a háló falára is.hirdetés


Legnépszerűbb témákhirdetés

EZT IS Ajánljuk
OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP