Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Hortenzia koszorú

A kertek ékessége és sokak kedvence ez a termetes gömbbé is kiteljesedő virág. Mostantól a városi lakásokban is élvezheted szépségét, ha elkészíted papírból.

Csak egy ügyes kiszúró kell a sok kis szirom kivágásához, és gyorsan haladsz majd. A batikpapírból remek szirmok lesznek, mert kissé hullámos a felülete és színátmenetes festése miatt természethűen utánozhatod vele a valóságot.  Választhatsz a halvány rózsaszíntől a kéken át a magentáig batikpapírt, de a legújabb nemesítéseknek köszönhetően még a piros is jó lesz a virágokhoz, ezek mindegyike a valóságot tükrözi majd. A tetszés szerinti papírokból szúrj ki rengeteg virágfejet.

Természetesebb hatást érsz el, ha váltogatod a papírokon a foltokban, színátmenetesen megjelenő sötét-világos árnyalatokat. A szirmok végeit fel is hajthatod, hogy kissé pöndörödjenek, mint az igazi szirmok.
 

Ha elkészültél több maroknyi szirommal, húzz gombostűre egy szem, megfelelő árnyalatú gyöngyöt és két, színben összeillő virágfejet. Ilyen mini virágokkal boríthatod be a kiválasztott tárgyakat. A hungarocellalap lehet koszorú vagy gömb, ezekbe sűrűn egymás mellé szúrd be a virágocskákat. Gyertya köré egy széles, fa karkötőalapot tehetsz. Ezt erősragasztóval érdemes kivirágoztatni.

A gyertyatartó gyűrűnek szánt fa karkötőt alapozd fehérre, utána ragaszthatod rá a virágokat. A hortenziakoszorút vele színben harmonizáló szaténszalaggal akaszthatod ajtóra, de a nappali vagy a háló falára is.hirdetés


Legnépszerűbb témákhirdetés

EZT IS Ajánljuk

TI KÜLDTÉTEK
Koszorúk tőletekOTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP