Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Rajzold meg fonallal

A fonalgrafika eredeti jelentése szerint különböző matematikai formák, minták előállítása fonallal. Meglepően változatos alakzatokat készíthetsz az egyszerű hímző- vagy kötőfonalakból.

Attól függően, hogyan vezeted a fonalat, más és más formákat kapsz. Virágok, gyertyák, szívek, betűk - szinte bármi megvalósítható ezzel a technikával. Kétféleképpen készítheted: egy tűvel lyukakat szúrsz kartonlapba vagy falapba szögeket ütsz, majd ezeket a pontokat fonallal összekötöd.

Az egyik alapszabálya az, hogy a fonalnak mindig kereszteznie kell az előző szálat és mindig az utolsó szál melletti lyukba vagy szögre kell ölteni.

A hímzésből átvett mintáknál és a spirál-sokszögeknél például a szabály az, hogy a szálak egymás mellett vannak, nem keresztezik egymást, ráadásul gyakran visszalépünk ugyanabba a lyukba vagy szögre. A minta a szerint alakul ki, hogy az összekötendő pontok, milyen módon és sorrendben vannak összekötve.

fonal, grafika, hímzés, fonalgrafika

Sokszor térhatású, sokszor folytonos görbét látunk ott, ahol csak érintők követik egymást. Készíthetsz képeslapot, faliképet is ezzel a technikával.hirdetés


Legnépszerűbb témákhirdetés

EZT IS Ajánljuk

ÚJDONSÁGOK
Fonalmandalák
ÚJDONSÁGOK
Gerilla horgolók

MENTSD MEG A FÖLDET!
Horgolj pólófonalból tárolót!


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP