12 darabos virágtündér kollekció


(+ szállítási költség 700 Ft) A nagy sikert aratott 2012-es naptárunk képei immár megvásárolhatóak. A vastagabb papírra nyomott reprodukciókat akár be is keretezheti és díszítheti velük otthonát.

Apró kövek művészete


A könyv a mozaikkészítés alapanyagai és eszközei mellett több mint 15 tárgyon keresztül mutatja be a tervezés, a különböző kirakási módok és a fugázás fogásait.

Varázslatos díszek, mesés tárgyak


Öltöztessük ünnepi díszbe otthonunkat a több mint 40 elragadó, inspiráló ötletet tartalmazó gyűjtemény segítségével.

Napsugaras otthon


A Tilda-sorozat legújabb kötete segít abban, hogy napfényessé, vidámmá varázsoljuk otthonunkat. ezen tárgyak fantasztikus gyűjteményével.

Praktika mackó


Plusz postaköltség: 950 Ft (egy árucikk postai szállítással történő vásárlása esetén, amely több termék vásárlása esetén emelkedhet). Aki szeretné a gyermekét, unokáját, szeretett ismerősét vagy akár önmagát egy különleges, saját kezűleg varrott mackóval meglepni, az a mackó elkészítéséhez szükséges összes hozzávalót a bundának való szőrmétől kezdve a szemecskékig megtalálja az egységcsomagban.

Dekupázs mintaív


Plusz postaköltség: 280 Ft (egy árucikk postai szállítással történő vásárlása esetén). A 2007 októberi Praktikában közölt egyedi, művészek által tervezett mintákat tartalmazó dekupázs papír önállóan is megvásárolható.

Kreatív ötlettár - Barátságos otthon


A kiadványban ötletek színes palettáját találjuk otthonunk minden helyisége számára, amely így melegséget árasztó, barátságos otthonná változik.

Az üvegfestés titkai


Huszonkét eredeti és ötletes tárgy készítése lépésről lépésre. A tárgyakkal otthonunkat díszíthetjük, vagy ajándékba adhatjuk azokat a legkülönfélébb alkalmakra.

Decoupage


A papírdíszítés művészete 25 gyönyörű tárgyon. A decoupage szépsége abban rejlik, hogy bárki kipróbálhatja, és még a legegyszerűbb motívumokat felhasználva is valódi kincseket alkothat.

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION