Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

ELŐTTE-UTÁNA

Alakítsd át az ablakod ékszertartóvá Lolával

Lolát, a népszerű énekesnőt csábítottuk alkotásra a Vintage Decor budapesti műhelyébe, ahol egy régi ablakból varázsolt menő tükrös fésülködőasztalra állítható ékszertartót.

Mérd meg az ablakkereted középső kazettáját és ennek megfelelő méretű darabot vágj le a csirkehálóból. Csípőfogóval könnyedén átvághatod a vékony drótot. Fektesd háztartási csomagolóra a leszabott darabot, majd szivacsecsettel fesd le fehérre az egyik oldalról, majd száradás után a másik oldalról is a háló drótszálait. Tedd az ablakot az asztalra úgy, hogy a hátoldala nézzen felfelé, majd az üvegfelületekre kb. 20 cm távolságból permetezz tükörspray-t.  Várd meg a teljes száradást, majd szivacsecsettel fesd le az üvegfelületet szürke krétafestékkel. Fordítsd át az ablakot, maszkold ki az üvegfelületeket, és fesd le törtfehérre egy rétegben a keretet. Száradás után tűzőgéppel rögzítsd a hálót a középső kazettára, majd csiszold meg az ablak éleit, hogy kopottas hatást érj el. 

Szoktál kreatív, kézműves tevékenységet végezni? Inkább a zenében, az öltözködésben, sminkelésben és főzésben vagyok igazán kreatív.

Jut időd hobbira, alkotásra a fellépések mellett? A szakmám eleve egy nagyon kreatív szakma, úgyhogy kötelességem folyamatosan alkotni, inspirálódni. Ebben élem ki magam igazán.

Van olyan alkotó technika, amivel szívesen töltöd az idődet? A most kipróbált technika és festékek nagyon tetszettek, szívesen csinálnék ilyet többször. Nagyon lekötött és szórakoztatott a folyamat. Ahogy időm lesz, mindenképp alkotok még. Nagyon szeretnék a hálómba egy hasonló darabot készíteni.

Szoktad dekorálni az otthonod? Igen, imádom csinosítani a lakásomat. De a komolyabb dolgokat inkább szakemberekre bízom.

Fontos számodra, hogy ami körülvesz, egyedi legyen? Alapvetően a rendet és letisztultságot szeretem. Ha még egyedi is valami, azonnal szerelembe esek.hirdetés


Legnépszerűbb témák


ELŐTTE-UTÁNA

ELŐTTE-UTÁNA
Adventnaptár egyszerűen
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
Színes maradékokból


hirdetés

EZT IS Ajánljuk

GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
Diy szülinapi parti
ÚJDONSÁGOK
Misztikus papírképek
TI KÜLDTÉTEK
Amigurumi szerencsecica

ÚJDONSÁGOK
Csipke csodák
ÖTLETEK
Amigurumi pandaOTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP