hirdetés

Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Re-design – Gondold újra! (x)

Kreatív alkotói pályázat  Ócska, fölösleges, tönkrement? Ne dobd el – gondold újra!

Ha szeretnéd megcsillogtatni a kreativitásodat és egyben tenni valamit a környezetedért, jelentkezz a Humusz Szövetség pályázatára, amelynek témája az egyes tárgyak funkciójának újragondolása és ezekből újrahasznosított használati tárgyak barkácsolása. A tárgyak újrahasznosításával egyedi holmid lesz, kevesebb lesz a hulladék, és megmutathatod, hogy a környezetvédelem is lehet trendi!

Bárki pályázhat két kategóriában:


1. Kategória: bármilyen használati tárgy készítése a következők valamelyikéből (csak ezekből vagy ezek kombinációjából!): fölösleges/tönkrement bicikli, bőrönd, harisnya, esernyő, régi játékok.

2. Kategória: kisebb méretű irodai kellék készítése, ami lehet ezekből vagy bármely más anyagból: kalaptartó, papírtartó, éjjeli szekrény, virág kaspó, asztali-, vagy állólámpa, beltéri recycling design kuka stb.


Az alapanyagok mindkét esetben újrahasznált, újrahasznosított, újrafeldolgozott vagy maradékanyagok legyenek.
A pályázat során az elkészült műről várunk fényképeket, amelyek mellé rövid leírást is kérünk, hogy az előtte-utána állapotok is jól látszódjanak.


Beadási határidő: március 20.


Fődíj: Pályázati kategóriánként 45 ezer forint értékű ajándékcsomag; benne barkács készlet, kreatív könyv és magazin előfizetés a zöld gondolkodás elősegítése jegyében.
Továbbá mindkettő kategóriából több pályamű is kiválasztásra kerül, amelyek különdíjban részesülnek. Eredményhirdetés március 31-én.
A kiválasztott pályaműveket a Re-design Vándorkiállításon tárjuk a nagyközönség elé, melynek megnyitója április 18-án lesz a ZöldMag Fesztivál keretében a Magnet Közösségi Házban. A megnyitó díszvendége, és a zsűri tagja Ullmann Mónika lesz. A kiállítás ezután indul országos turnéjára, hogy 11 helyszínen is bemutathassa a redizájn irányzat legjobbjait április-október között. A díjazott alkotásokat így április 10-éig kell a Humusz Házba eljuttatni.
Beküldési cím: Humusz Szövetség, 1111 Budapest, Saru utca 11. A képeket elektronikus formában  a redesignpalyazat@humusz.hu e-mail címen várjuk, illetve további tájékoztatás is ezeken az elérhetőségen kérhető.


Teljes pályázati kiírás a www.humusz.hu/redesignpalyazat oldalon található.
Amennyiben inspirációra vágysz vagy többet szeretnél megtudni a redizájn irányzatáról, látogass el oldalunkra: www.humusz.hu/redesigntippek
Mindenkinek jó munkát kívánunk és kíváncsian várjuk a beérkező alkotásokat!
A pályázat az EGT/Norvég Civil Támogatási Alap által finanszírozott projektjének keretein belül kerül megvalósításra. Projektazonosító: NCTA-2014-8346-E. Bővebb információ: www.norvegcivilalap.hu.

hirdetés


Legnépszerűbb témák


ELŐTTE-UTÁNA

ELŐTTE-UTÁNA
Régi bútor új ruhában
ELŐTTE-UTÁNA
Diy üzenőtáblaEZT IS Ajánljuk

INSPIRÁCIÓ
Elő a színekkel!
INSPIRÁCIÓ
Kreatív trendek 3.

INSPIRÁCIÓ
Kreatív trendek 2.
INSPIRÁCIÓ
Kreatív trendek


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP