hirdetés

Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Örökké virágzó előszobafal

Préselt virágokkal sokáig élvezheted a nyár szépségét. Ragaszd fel a színes kínálatot koptatott deszkára, tegyél rá fogasokat, és az ajtó mellé akasztva már a belépés pillanatában feldobja a hangulatot. 

 

Tegyél konyhai papírtörlő közé virágfejeket, leveleket, és préseld le vastag könyvekben. Például a százszorszép, az árvácska, a szarkaláb színe élénk marad, de bátran kísérletezhetsz más virágokkal is.  

A deszkadarabokat tedd egymás mellé, hátoldalukkal fölfelé. Rendezd el fogazottan, tetszés szerint. A keresztléceket tedd rájuk, és minden deszkánál jelöld, majd fúrd elő a csavarok helyét. Hajtsd be a csavarokat.

Az összeállított deszkaelem színoldalát és az oldalt látszó részeket fesd le szürke akrillal. Száradás után lazán dörzsöld át a teljes felületet gyertyaviasszal. Viaszolás után fesd le fehérre a deszkát. Ez a világos réteg látványra jól fedi a szürke színű alapot, de a szokásosnál kevésbé tapad rá az alatta levő viasz miatt. A csiszolóvászonnal dörzsölt le foltokban a felső, fehér festékréteget. Az itt-ott kilátszódó, sötét szín kopottas, vintage hatást ad a deszkának.

A préselt virágokat és leveleket rendezd el a deszkán, ahogy mutatósnak találod. Az alsó részeket hagyd szabadon a fogasoknak. Ha elégedett vagy a látvánnyal, egyenként kenj mindegyik alá dekupázsragasztót, és simítsd a helyükre. Száradás után a teljes deszkafelületet fesd át a ragasztóval. Fúrd elő és csavarozd a helyükre a fogasokat. Befejezésül a hátoldal keresztlécébe felülről lefelé, függőlegesen hajtsd be a két szemes csavart akasztónak.

 hirdetés


Legnépszerűbb témák


ELŐTTE-UTÁNA

ÚJRAHASZNOSÍTÁS
Hulladékból művészet
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
Színes maradékokból


hirdetés

EZT IS Ajánljuk

ÚJDONSÁGOK
Sokszínű origami
NAPPALI
Ragaszd át!

TI KÜLDTÉTEK
Diy babaház


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP