hirdetés

Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

DIY pólófonal-párna

Színes párnákkal könnyen felfrissítheted az otthonodat, mert a párnákkal új és új hangulatot alakíthatsz ki. Varrj egy alapot, majd dekoráld a megunt pólóidból készített színes fonattatokkal.

 

Vágd fel a pólókat kb. 5-6 cm-es csíkokra. Fond össze a csíkokat a képen látható módon. A négyes fonás nagyon hasonló a hármas fonáshoz. De míg a hármas fonásnál mindkét oldalon felülről keresztezzük a szálakat, addig a négyesnél az egyik oldalon felülről, a másikon alulról kell átbújtatni az indító szálat a mellette lévőn. Mielőtt teljesen elfogy egy szál, fogd hozzá a következőt. Így a színeket is fokozatosan tudod változtatni, és létrejön a színátmenetes hatás. 

A fonat végét fogd össze csipesszel, tekerd csigába és vasald meg így, mert utána könnyebb lesz megtartani a formát a varrás közben. Erős, nagy tűvel és műszálas, duplán fogott cérnával varrd össze. A végét jó erősen öltögesd össze, hogy ne tudjon visszabomlani, hajtsd befelé a fonákoldalon és úgy varrd oda.

A farmeranyagon rajzold körül az elkészült csigát. Ez alapján vágd ki a két félkör alakú darabot is. Ezek legyenek hosszabbak, mint a párna fele. Nem érdemes szabályos kört szerkeszteni, mert a fonatból készült korong nem lesz teljesen szabályos. A félkörök egyenes oldalát hajtsd vissza, és varrógéppel varrd végig. Majd varrd össze a két párnafelet a fonákoldalukkal egymásra fordítva. Fordítsd ki és öltögesd rá a fonatból készült csigát.hirdetés


Legnépszerűbb témák


MENTSD MEG A FÖLDET!

MENTSD MEG A FÖLDET!
Masnikötés magazinlapokból
MENTSD MEG A FÖLDET!
Póló újrahasznosítás
MENTSD MEG A FÖLDET!
Zseniális újrahasznosításEZT IS Ajánljuk


ÚJDONSÁGOK
Papír madarak
KIEGÉSZÍTŐK
Alkoss Kozma Orsival!


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP