hirdetés

Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

5+1 játék újrahasznosítással

Műanyagpalackokból és flakonokból pompás játékokat készíthetsz a kicsinek. Nem kell a drága alapanyagokat venni hozzá, ráadásul nem kerül a kukába a hulladék sem. 

1. Használt szívószálakból jópofa könyvjelzőt készíthetsz. Egyszerűen vágd el hosszában és vasald ki sütőpapíron keresztül. Utána vágd ki belőle a levél formát és ragassz össze két darabot hobbyragasztóval.

2. A kis kosárkához vágd le egy nagyobb méretű műanyagpalack alját. Milton kapoccsal rögzítsd a fülét. Az áttetsző alapon jól mutatnak a színes, öntapadó fóliából kivágott minták. 

01.jpg

3. A palackokba tölts homokat, vágj kartonból karikákat és máris kezdődhet a célbadobás. 

4. Fesd fehérre a palackot akrillal, majd ragassz rá piros öntapadó fóliából csíkot. Rajzoljatok együtt ablakokat és ragasztgassátok őket a világítótoronyra. A tetejére tegyetek elektromos mécsest, és máris kész a nyári hangulatvilágítás. 

5. A tusfürdő kiürült flakonjából cuki kis vízparti tároló válhat. Az oldalát vágd be szikével, ha éles marad a pereme, sütőpapíron keresztül vasald meg. Melegragasztóval rögzíts rá cipzárt. Külsejét pedig kidekorálhatod kisgyermeked kedvenc mintjával. 

+1 A  palackból repülő is készülhet. Vágd be kétoldalt és a kartonból kivágott szárnyat csúsztasd be a résbe. Az alját is vágd be, oda kerül majd a farokszárny. Az elejére rögzíts propellert. A kartonból készült elemek dekorálásában a kisfiad is részt vehet, hiszen együtt még jobb móka az alkotás!hirdetés


Legnépszerűbb témák


MENTSD MEG A FÖLDET!
EZT IS Ajánljuk

GYEREKEKKEL
Diy szülinapi parti
GYEREKEKKEL
Diy ceruzadekor

TI KÜLDTÉTEK
Filc mesék


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP