Építkezik, felújít? - Válasszon szakértő segítséget! (X)


Mindannyian, akik már belevágtunk egy-egy építkezésbe vagy felújításba, jól tudjuk, hogy a munka gondos előkészítéssel, tervezéssel, költségszámítással jár.


Rengeteg fontos elhatározást kell meghoznunk, hiszen döntéseink hosszú évekre szólnak. Saját érdekünk, hogy kifogástalan minőségű, kedvező ár-értékarányú építőanyagokat válasszunk, és megbízható szakértőktől kérjünk tanácsot.

Az újHÁZ Centrum telephelyein dolgozó kollégák készséggel állnak rendelkezésre ebben.

 

1. Minőségi építőanyagok, széles választék

 

Építkezés, felújítás során minden az alapoknál, azaz az építőanyagok kiválasztásánál kezdődik. Telephelyeiken az alapoktól a tetőig minden építőanyag megtalálható, amire szüksége lehet. Kínálatukban jól ismert, megbízható márkák kapnak helyet, termékeik minőségét közel nyolcvan kereskedésük, és tizenkilenc éves építőipari tapasztalatuk garantálja.

 

2. Kedvező ár-értékarány

 

Építőanyag vásárlása esetén a magas minőség és a széles választék mellett fontos szempont a megfizethetőség, ami nem jelenti azt, hogy bármiben is kompromisszumot kellene kötnie. Az újHÁZ Centrum nem véletlenül „Az építőanyagok forrása”. Kiváló ár-értékarányú termékeit nagy tételben, egyenesen a gyártóktól szerzi be, így Önnek nincs más dolga, mint élvezni az ebből származó előnyöket.

 

3. Szakértő segítség

 

A széles választékot, a kedvező árakat és az ingyenes szaktanácsadást az anyagszámítástól a költségkalkuláción át egészen a házhoz szállításig számtalan további szolgáltatás egészíti ki. Az újHÁZ Centrum minden törekvése a kiszámíthatóság irányába mutat. Tervezzen előre, és nem érhetik meglepetések!

 

Amennyiben meghozta döntését, látogasson el az Önhöz legközelebb eső telephelyre, ahol az újHÁZ Centrum szakértői segítenek az építőanyagok kiválasztásában.

 

Vegyen részt „Májusi nyereményözön” játékukban május 9-étől 31-éig, ahol összesen 3 db 20.000 Ft értékű újHÁZ Centrum vásárlási utalvány kerül kisorsolásra. A részvételhez nem kell mást tennie, mint regisztrálni a nyereményjáték weboldalán és máris részt vesz a sorsolásban. Tegye szebbé otthonát az újHÁZ Centrummal!

További részletekért látogasson el a nyereményjáték weboldalára: http://ujhazcentrum.hu/ajandekozon/.

 

 

 

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION