hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Horgolt világ

Játékosság, kecsesség és elegancia, jellemzi Györgydeák Vica alkotásait, aki az amigurumi technikában teljesítette ki kreativitását. 

"Három évvel ezelőtt kezdtem ismerkedni a horgolással, elbűvöltek az amigurumi (horgolt) figurák, így lassan-lassan beletanultam. Az első figurám egy kis zsiráf volt és mai szemmel be kell látnom, hogy kezdő horgolóként is borzasztóra sikerült.

Az alkotás számomra a valódi énidő, önkifejezési forma és kaland is egyben, minden figurámba picit beleszeretek, aztán csak csodálom, ahogyan helyet talál magának a világban valahol, valakinél.

Kedvenc technikám a horgolás, amigurumik és újabban ékszerek, miniatűr horgolt és festett virágokkal díszített medálok készítése.  

20181004_130315.jpg

Nincsenek nagynevű horgoló példaképeim, viszont anyukám és nagymamám ezt a helyet töltik be. Ők ugyancsak szeretnek és gyönyörűen tudnak kézimunkázni. 

Figuráimat magam tervezem, családokba rendezem őket. Elsősorban nem gyerekeknek, hanem felnőtteknek horgolok, nem vadászom a divatos színeket, trendeket, inkább belőlem nőnek ki az újabb és újabb figurák. Sosem készül két ugyanolyan horgolmány, mindegyik egyedi.

20190129_142553.jpg

Horgolmányaim igényes török fonalból készülnek, szemük hímzett. Hajkoronájuk 100% pamut hímzőfonalból  készül. A figurák nagyrészt tartalmaznak valamilyen merevítő elemet, ez rézből készült drót. A tömőanyag, erre a célra megfelelő szilikonos tömőanyag."

Vica többi munkáját megtalálod facebook oldalán.

Legnépszerűbb témák


TI KÜLDTÉTEK
EZT IS Ajánljuk

GYEREKEKNEK
Kedvencünk, a dinó
TI KÜLDTÉTEK
Amigurumi manófa
TI KÜLDTÉTEK
Horgolt koszorú

TI KÜLDTÉTEK
Halloweeni boszorkák


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP