hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Ismerd meg a parafát: készíts belőle karkötőt, tablettokot és füzetborítót

A parafa egy igazán trendi hobbi alapanyagnak számít, kapható belőle szövet, szalag, golyó és öntapadós papír is. Olyan dolgokat is készíthetsz ezekből, amelyek eddig kivitelezhetetlenek voltak a préselt parafa lapok törékenysége miatt.

Trendi ékszer

A parafa szalagok nagyon dekoratívak és strapabíróak is, így kiváló ékszer készíthető belőlük, amit akár gyöngyökkel is kombinálhatsz. A következő karkötőhöz össze kell fonnod a szálakat és a végén ékszerkupakkal rögzítened őket. Ha kíváncsi vagy a részletes leírásra, kattints ide!

2703.1280x720.jpg

Egyedi füzetborító

A következő füzetborító elkészítéséhez öntapadós parafa papírra lesz szükséged. Rajzold rá a mintát a parafára, majd sniccerrel vagy ollóval vágd ki a megfelelő részeket. Ezután fektesd a parafát a scrapbook papírra, majd ahogy fokozatosan lehúzod a hátsó védőfóliát, simítsd le mindenütt, hogy minden részlete rátapadjon. Tovább díszítheted öntapadós parafa betűkkel, ékszergyönggyel. Kétoldalú ragasztóval erősítsd a füzetre. A fázisfotókért kattints ide!

parafa.jpg

DIY tablettok

A bőrhöz hasonló parafa textil majdnem olyan, mintha szövet lenne: szabhatod, kézzel és géppel is varrhatsz belőle. Arra figyelj, hogy nagyon vékony, így például a tablettok elkészítésénél érdemes a bélés kialakításakor bakrácsfilcet használnod, hogy biztosan megvédje az eszközt a sérülésektől. Megnéznéd az alkotás folyamatát? Kattints ide cikkünkért!

2638.1280x720.jpg

Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk

MENTSD MEG A FÖLDET!
Ékszerek színes ceruzákból
ÉKSZEREK
Diy ékszertartó

TI KÜLDTÉTEK
Romantikus alkotások


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP