hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Alkoss a kicsikkel: négy kreatív ötlet fonalból

Még nincs ötleted, mit csináljatok a kicsikkel gyereknapon? Mutatunk négy kreatív ötletet! Csupán néhány gombolyagnyi fonalra lesz hozzá szükségetek és indulhat a móka!

Színes polipok

Egy gombolyag fonalat tekerj fel egy könyvre, húzd le róla, egyik oldalán kösd át és vágd el a másik végénél. Ezután alakítsd ki a fejét tömőanyaggal, majd a nyakánál kösd össze. Ha megvan, jöhetnek a lábai: válaszd a fonalat nyolcfelé és fond be egyenként őket. Végül varrj két fekete gombot a polip szemének.

Mini pomponok

Fogj egy villát és a színes fonalat tekerd köré. Középen kösd át, majd óvatosan húzd le a villáról. A két végén vágd ketté a szálakat, húzogasd kicsit szét, majd ollóval vágd le a kilógó részeket, hogy tökéletes gömb formája legyen.

Fonott pillangók

Ehhez a cuki pillangóhoz kötnöd kell: a videón látható módon tekerd az ujjaidra a fonalat. Alkoss egy hosszabb és egy rövidebb fonatot, majd kösd össze mindkettőt úgy, hogy körformát kapj. Ezután tedd egymáshoz őket és kösd át középen úgy, hogy kialakuljanak a lepke szárnyai.

Játékszőnyeg

Tanítsd meg a kicsiket szőni! Ehhez egy kartonpapírra lesz szükséged: a két szemben lévő oldalát vagdosd be nagyjából egy centiméterenként. Ezzel meg is van a keret. Húzd át rajta a fonalakat, majd jöhet keresztben a szövés.

Borítókép: YouTube/Dia's Kitchen

Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk
OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP